Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Ξεσκισμένα Ρούχα και ΟΛΑ στη Φόρα. Αυτή είναι η Νέα τάση της Μόδας που μας Πέταξε τα Μάτια Έξω…




Οι τάσεις της μόδας έρχονται και φεύγουν. Ωστόσο, ας είμαστε ειλικρινείς. Υπάρχουν μερικές από αυτές που πραγματικά μας τρομάζουν.

Από ότι φαίνεται, τα ρούχα που είναι σχισμένα και ταλαιπωρημένα χαρακτηρίζονται ως «κομψά άστεγα». Παρόλο που ήταν ήδη δημοφιλή πριν, φαίνεται ότι τώρα είναι ακόμη πιο στη μόδα. Η Lady Gaga, Kim Kardashian και η Beyonce, ακολουθούν αυτή την τάση.




Πρόσφατα, ο δικτυακός τόπος Danfied χαρακτηρίστηκε από τον JP Mortel Fajura από τις Φιλιππίνες. Προφανώς, ο Fajura βρισκόταν σε ένα κατάστημα και ξαφνιάστηκε από τον τεράστιο όγκο των παραμορφωμένων ρούχων. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για αυτά τα ρούχα.



Η μετάφραση της λεζάντας του Fajura στη φωτογραφία αναφέρει: «Έχει έρθει η ώρα που τα κουρέλια που χρησιμοποιούσατε για να σκουπίσετε το χάος στην κουζίνα, θεωρούνται πλέον κομψά».



Πολλοί άνθρωποι είναι σοκαρισμένοι που βλέπουν ότι τα σχισμένα ρούχα δεν είναι καθόλου φτηνά. Για παράδειγμα, το παρακάτω σχισμένο μπλουζάκι κοστίζει 1,625 δολάρια!



Παρά το γεγονός ότι ορισμένοι επικριτές της μόδας έχουν χτυπήσει αυτή την τάση ρούχων, εξακολουθεί να φαίνεται ακόμη hot για κάποιους. Μόνο ο χρόνος θα δείξει πόσο καιρό θα διαρκέσει η δημοτικότητά της.

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας