Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Κάνε τα μαλλιά σου κυματιστά χωρίς κανένα μηχάνημα με υλικά που έχουμε στο σπίτι




Τέλος η ταλαιπωρία των μαλλιών μας. Κάνε τα μαλλιά σου κυματιστά χωρίς κανένα μηχάνημα, παρά μόνο με υλικά που έχουμε όλες στο σπίτι μας.



Βαρεθήκατε το λουκ σας και χρειάζεστε μια ανανέωση στα μαλλιά σας; Βαρεθήκατε τα ίσια μαλλιά και θέλετε να τα κάνετε σγουρά και κυματιστά αλλά δεν έχετε κάποιο ψαλίδι για μπούκλες ή ρόλλει; Μην ανησυχείτε. Σας έχω εύκολους τρόπους να αποκτήσετε τα μαλλιά που ονειρεύεστε χωρίς να τα ταλαιπωρείτε με περιττά μηχανήματακαι θερμότητα που καταστρέφει τη τρίχα σας.


Ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά χωρίς ταλαιπωρία












1)Με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο

Ποιος είπε ότι είναι χρήσιμο μόνο στην κουζίνα μας; Παίρνουμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και το τυλίγουμε σαν μπαστουνάκι. Στη συνέχεια, το τσακίζουμε στα δύο στην μέση και τυλίγουμε μια τούφα από τα μαλλιά μας εναλλάξ στα δύο μπαστουνάκια από το αλουμινόχαρτο. Τέλος, τυλίγουμε τις άκρες με ένα λαστιχάκι και το αφήνουμε τουλάχιστον μια ώρα. Ξετυλίγουμε και έτοιμα τα κυματιστά μαλλιά μας.
Άλλος τρόπος είναι να τυλίξουμε μια τούφα από τα μαλλιά μας σαν σαλιγκαράκι. Παίρνουμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και σκεπάζουμε το σαλιγκαράκι που έχουμε φτιάξει και το τυλίγουμε καλά γύρω από τη τούφα μας. Παίρνουμε την ισιωτική μας και περνάμε ελαφρώς την τούφα με το αλουμινόχαρτο για ελάχιστα δευτερόλεπτα. Μόλις το ανοίξουμε έχουμε έτοιμα κυματιστά μαλλιά.



2)Ένας τρόπος ακόμα είναι με ένα καλαμάκι

Περνάμε γύρω γύρω τα μαλλιά μας στο καλαμάκι μέχρι το κομμάτι που διπλώνει το καλαμάκι το τσακίζουμε και δένουμε με ένα λαστιχάκι. Περιμένουμε όσο περισσότερη ώρα μπορούμε, ξετυλίγουμε και έτοιμη η τούφα μας.




3)Ακόμα ένας τρόπος για τις λίγο πιο μεγάλες τούφες μαλλιών μας είναι να πάρουμε ένα καθαρό πανάκι και να το τυλίξουμε σε ρολό, βουρτσίζουμε καλά την τούφα μας και την περνάμε γύρω από το πανάκι μέχρι την άκρη των μαλλιών μας, τα δένουμε με ένα λαστιχάκι και τα αφήνουμε πιασμένα για μια ώρα τουλάχιστον .





Για καλύτερα αποτελέσματα καλό είναι να βουρτσίζουμε κάθε τούφα από τα μαλλιά μας πριν τη χρησιμοποιήσουμε και να τα ψεκάζουμε με λίγο νερό πριν τα τυλίξουμε. Ο χρόνος που πρέπει να τα αφήνουμε είναι τουλάχιστον μια ώρα και όσο μπορούμε περισσότερο για καλύτερα αποτελέσματα.

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας