Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Καφέ νύχια: 30 υπέροχες προτάσεις μανικιούρ









Ένα ακόμη πολύ ωραίο χρώμα για τα νύχια του Χειμώνα και όχι μόνο είναι το καφέ.



Διαθέτει πολλές διαφορετικές αποχρώσεις που κυμαίνονται από το πολύ ανοιχτό σχεδόν μπεζ μέχρι το πολύ σκούρο σχεδόν μαύρο. Ενδιάμεσα υπάρχουν πολλοί χρωματισμοί που περιέχουν λίγο κόκκινο ή γκρι που είναι επίσης πολύ εντυπωσιακοί στα καφέ νύχια.

Επιλέξτε την ιδανική καφέ απόχρωση βερνικιού και παίξτε με τα σχήματα, τις τεχνικές, τις υφές και τα διακοσμητικά στοιχεία. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσετε εκπληκτικά καφέ μανικιούρ.
Τι σχέδια μπορείτε να δημιουργήσετε στα καφέ νύχια;

Από τα απλά μονόχρωμα σχέδια σε όλες τις αποχρώσεις του καφέ μανό μέχρι τα color block nails, οι επιλογές που μπορείτε να κάνετε είναι αμέτρητες.

Επιλέξτε τον τόνο που σας αρέσει και που ταιριάζει τόσο στην επιδερμίδα, όσο και στα ρούχα σας προκειμένου να βάψετε ιδανικά τα νύχια σας. Αν όμως θέλετε κάτι πιο παιχνιδιάρικο, μπορείτε να επιλέξετε περισσότερους από έναν καφέ χρωματισμούς και να περάσετε κάθε νύχι με διαφορετική απόχρωση. Η διαβάθμιση χρώματος με αυτό τον τρόπο, είναι πανεύκολη και δημιουργεί ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ενδιαφέρουσα ιδέα για καφέ νύχια αποτελεί και η χρήση δυο διαφορετικών υφών. Παίξτε ανάμεσα στα ματ νύχια και στα γυαλιστερά. Δημιουργήστε για παράδειγμα ένα γαλλικό μανικιούρ με ματ βάση και γυαλιστερή γραμμή ή το αντίστροφο.

Ζωγραφίστε λουλούδια, γραμμές, τελείες ή ότι άλλο σας αρέσει πάνω σε μια καφέ βάση και κλέψτε τις εντυπώσεις. Εναλλακτικά μπορείτε να βάψετε καφέ τα περισσότερα νύχια και με κάποιο άλλο χρώμα, πχ λευκό, ροζ, μπεζ κλπ ένα εξ αυτών.

Στολίστε τα νύχια σας με διακοσμητικά στοιχεία όπως πέρλες, μεταλλικές λεπτομέρειες, στρας ή swarovski και φτιάξτε υπέροχα – λαμπερά μανικιούρ. Δοκιμάστε επίσης να προσθέσετε μεταλλικές πινελιές, glitter ή chunky nail polish. Έτσι, τα καφέ σας νύχια θα απογειώσουν το look σας με τον πιο απλό τρόπο.

Αυτές ήταν μόνο μερικές από τις προτάσεις για υπέροχα καφέ μανικιούρ, δείτε παρακάτω μερικές ακόμη. Πηγή

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας