Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Να σηκωθούν από τον καναπέ οι ερωτευμένοι



Στοιχειό είναι ο έρωτας που κατοικεί στην ψυχή σου, άνθρωπέ μου. Με μαεστρία μηχανεύεται τα κόλπα του και σε ξεσηκώνει. Ξυπνάει μέσα σου και σε σκανδαλίζει. Επιλεκτικός ως είναι, σε καλεί να περάσεις όλες τις δοκιμασίες για να συνεχίσει να σε συντροφεύει.

Δοκιμασία πρώτη

Θάψε τη λογική. Αποποιήσου των ενδοιασμών που σου θέτει.

Όρισε το «θέλω» συνοδηγό σου και το «πρέπει» ανεπιθύμητο επιβάτη στο ερωτικό ταξίδι. Δεν υπάρχουν λάθος επιλογές σε αυτό το ταξίδι. Επιλέγεις τον συνεπιβάτη και σας επιτρέπεις να (ξε)φύγετε.

Αν αφήσεις το σαράκι της λογικής να σου τρώει το συναίσθημα, μπερδεύεις τον έρωτα με τον συμβιβασμό. Κάνε όποια τρέλα τροφοδοτεί το συναίσθημά σου κι άσε τους χλιαρούς ορθολογισμούς, τις κοινωνικές εξισώσεις και τα στερεοτυπικά ταμπού για αυτούς που ο έρωτας θαρρούν μπαίνει σε καλούπια.

Δοκιμασία δεύτερη

Άρπαξε από τα μαλλιά τον εγωισμό σου, άνοιξε το παράθυρο και δώσε του μια κλωτσιά.

Τι κι αν φοβάσαι μην εκτεθείς. Πέτα και τους φόβους σου μαζί. Έτσι μονάχα θα καταφέρεις να δεις πραγματικά τον άνθρωπό σου.

Κι αν σου φαντάζει απροσπέλαστη αυτή η δοκιμασία, θυμήσου πως το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εξισώσεις τα «εγώ» σας. Ερωτευμένος αν θες να λέγεσαι, άνθρωπέ μου, πρέπει γνωρίζεις πώς να διαιρείς τον πόνο του άλλου και να πολλαπλασιάζεις τη χαρά του.

Δοκιμασία τρίτη

Μάθε να τον διαβάζεις τον άνθρωπό σου. Αν όλα του τα χαμόγελα σου φαίνονται ίδια, αν αδυνατείς να κατανοήσεις όσα υπονοεί και αν εν τέλει σου τη σπάει που δε σου εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια ό, τι σκέφτεται κι όπως το σκέφτεται, για ποιον έρωτα μιλάς;

Αν δεν αρκεί το βλέμμα και επιβάλλεται τα λόγια να μεταφράσουν τις σκέψεις σας, σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.

Ασυμβίβαστα τρελοί από έρωτα που έχουν οικειοποιηθεί την τέχνη της επικοινωνίας με ένα βλέμμα είναι όσοι πέρασαν τις δοκιμασίες. Αυτούς τιμούμε σήμερα.

Όσους τη λογική ξεγέλασαν και παρασύρθηκαν στις σκανδαλιές του.

Όσους έχτισαν ένα σκαλί πάνω από την εγωκεντρική τους φύση για να εναποθέσουν ευλαβικά τη γύμνια τους.

Απογυμνωμένοι και παλαβοί όσοι τον έρωτα δεόντως τιμούν, παρακαλούνται να ξεχυθούν μετά των συντρόφων τους σε μπαράκια, καφετέριες, ταβέρνες, θέατρα, κινηματογράφους να μας γαργαλίσουν το μικρόβιο της ζήλειας.

Να σηκωθούν από τον καναπέ τους οι ερωτευμένοι και να γεμίσουν οι δρόμοι όμορφες αγκαλιές.

Να αλωνίσουν τα στέκια της πόλης με τις παλάμες αγκαλιασμένες. Να βγουν και να τα πιούν στην υγειά τους. Να χορέψουν σαν παθιασμένοι εραστές και ας μη μας συστηθούν.

Όσοι τους δείτε πιείτε ένα σφηνάκι μαζί τους κι αφήστε τις αντιρομαντικές τάσεις της μόδας να προχωράνε χωρίς οπαδούς.

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας