Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Πάστα Φλώρα μπισκότα μαρμελάδας!





Το αγαπημένο γλυκό όλων, τώρα σε μπισκότο! Η αυθεντική ιταλική βάση για τάρτες, αποτελεί μια πανεύκολη και πολύ νόστιμη συνταγή για μπισκότα με μαρμελάδα ή φρούτα! Δοκίμασέ την οπωσδήποτε!



Για να τα φτιάξεις, μπορείς:

α. Απλά να ακολουθήσεις τη "διάσημη" πλέον συνταγή μας για την πιο εύκολη και γρήγορη Πάστα Φλώρα, μόνο φρόντισε να πλάσεις τη ζύμη σε ατομικές μερίδες πριν αλείψεις τη μαρμελάδα.

β. Δες την παρακάτω συνταγή για μπισκότα πάστα φλώρα γεμιστά ή με επικάλυψη μαρμελάδας που μας ενθουσίασε!



Μπισκότα μαρμελάδας Πάστα Φλώρα


Τί θα χρειαστείς



500 γραμμάρια μαρμελάδα (ό,τι γεύση θέλεις)
4 κρόκους αυγού
1 κουταλάκι του γλυκού baking powder
3.5 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 βανιλίτσα
1 κούπα βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1/2 κούπα ζάχαρη
1/4 φλιτζανιού κονιάκ (κατά προτίμηση)



Πώς θα τα κάνεις

Σε ένα βαθύ μπολ χτύπα τη ζάχαρη με το βούτυρο να αφρατέψουν. Συνεχίζοντας να ανακατεύεις, ρίξε τα αυγά, το κονιάκ, το baking powder και τη βανίλια.

Τέλος, ρίξε το αλεύρι λίγο λίγο και ξεκίνησε το ζύμωμα.

Τώρα για το πλάσιμο, έχεις δύο δρόμους:


1.

Για μπισκότα με επικάλυψη μαρμελάδας:
Πλάθεις τα μπισκότα σου ένα-ένα, τα αλείφεις με μαρμελάδα και τα ψήνεις.

Για μπισκότα γεμιστά:
Πλάθεις τα μπισκότα σου ένα-ένα με τη μισή ζύμη, τα αλείφεις με μαρμελάδα, τα καλύπτεις με άλλη μια στρώση ζύμης που θα "κλείσεις" γύρω γύρω πιέζοντας την πάνω και την κάτω ζύμη, και τα ψήνεις.






2.

Για μπισκότα με επικάλυψη μαρμελάδας:
Απλώνεις τη ζύμη σε λεπτή στρώση σε ένα ταψί, απλώνεις τη μαρμελάδα, το ψήνεις και μετά το κόβεις σε τετράγωνα κομμάτια.

Για γεμιστά μπισκότα:
Απλώνεις τη μισή ζύμη σε λεπτή στρώση σε ένα ταψί, απλώνεις τη μαρμελάδα και από πάνω απλώνεις την άλλη μισή ζύμη. Αφού ψηθεί, κόβεις σε τετράγωνα κομμάτια.

Για το ψήσιμο, ο χρόνος είναι περίπου 30-40 στους 180 βαθμούς Κελσίου στο αερόθερμο, πάντα όμως θα τα κοιτάς με το μάτι. Μόλις ροδίσει και σκληρύνει η επιφάνεια, είναι έτοιμα.



Έξτρα συμβουλές:

Καγκελάκια! Είτε μπισκότα, είτε τάρτα, μην ξεχάσεις να κρύψεις λίγη από τη ζύμη για να φτιάξεις τα παραδοσιακά μακρόστενα ρολάκια / καγκελάκια και να τα διακοσμήσεις.

Φρούτα! Πάνω στη μαρμελάδα μπορείς επίσης να βάλεις φρούτα, κομπόστες, σιρόπια και ό,τι κρέμα σου αρέσει. Πειραματίσου γιατί η βάση της Πάστα Φλώρα είναι ιδανική σχεδόν για τα πάντα!




Γιορτινά! Για πιο όμορφα σχέδια των μπισκότων σου, χρησιμοποίησε ατομικά θηκάκια για τάρτες ή ακόμη και γιορτινά σχέδια αφού μπορούν να γίνουν ιδανικά Χριστουγεννιάτικα μπισκότα!

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας