Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Έχουμε το τέλειο τρικ για το κονσίλερ σου!






Έχουμε το τέλειο τρικ για το κονσίλερ σου!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΡΟΝΗ concealer gif

Οι περισσότερες από εμάς ορκιζόμαστε στο όνομα του concealer. Προτιμάμε μερικές φορές να βγούμε χωρίς παπούτσια στον δρόμο παρά χωρίς concealer! Εντάξει, αστειευόμαστε αλλά καταλαβαίνεις… Είναι λοιπόν μαγικό όταν το concealer εφαρμόζει τέλεια και μας κάνει να δείχνουμε ξεκούραστες, λαμπερές, you name it! Μερικές φορές ωστόσο αυτό δεν συμβαίνει. Μερικές φορές το concealer δεν συνεργάζεται και κυρίως το concealer sε μορφή στικ… το καλύτερο δηλαδή. Όταν λοιπόν συμβαίνει αυτό βάλτου φωτιά!




concealer trick




Όχι, δεν αστειευόμαστε αυτή τη φορά αλλά υπερβάλλαμε λίγο στην διατύπωση. Αυτό που εννοούμε είναι να ζεστάνεις με έναν αναπτήρα την άκρη του στικ ώστε να γίνει πιο κρεμώδης η φόρμουλα και έτσι να απλωθεί και να γίνει ένα με το δέρμα σου. Αν το κάνεις, το αποτέλεσμα απλά θα σε ξετρελάνει να το ξέρεις. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην το παρακάνεις! Μόλις λίγα δευτερόλεπτα αρκούν για να ζεσταθεί το προϊόν και φυσικά θα το τεστάρεις στο χέρι σου πριν το περάσεις στο πρόσωπο.

πηγή

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας