Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Οι 25 κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018





Οι κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 παρουσιάστηκαν στις πασαρέλες των κορυφαίων οίκων μόδας και έκλεψαν τις εντυπώσεις. Πρόκειται για μερικές κλασσικές ιδέες βαψίματος, αλλά και κάποιες πιο ιδιαίτερες επιλογές.




Οι τάσεις του φυσικού μακιγιάζ, των παραλλαγών της γραμμής του eyeliner, της έλλειψης μάσκαρας, κραγιόν και makeup θα είναι και πάλι στην κορυφή. Επίσης, οι αποχρώσεις σκιών που θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε αυτή τη σεζόν θα είναι οι σαμπανιζέ, ροζ, καφέ, μπλε και οι extreme neon χρωματισμοί.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα top makeup trends για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018. Δείτε τα αναλυτικότερα μαζί με όλα τα υπόλοιπα στην λίστα που ακολουθεί.
Μακιγιάζ χωρίς makeup



Όπως ακριβώς και την προηγούμενη σεζόν, οι κορυφαίοι makeup artists πρότειναν την μη χρήση του makeup στο μακιγιάζ. Αν λοιπόν η επιδερμίδα σας είναι καθαρή, χωρίς σπυράκια και διχρωμίες, τότε μπορείτε να ακολουθήσετε την συγκεκριμένη τάση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε όλα τα βήματα του κλασσικού σας μακιγιάζ, παραλείποντας αυτό της εφαρμογής του makeup.
Φυσικό μακιγιάζ




Το no makeup μακιγιάζ δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τις top trend επιλογές βαψίματος. Όπως ίσχυε και για την χειμερινή σεζόν, έτσι και την σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 το no makeup θα αποτελέσει μια από τις κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ. Ακολουθώντας λοιπόν την εφαρμογή της τάσης αυτής, μπορείτε να αναδείξετε τα φυσικά χαρακτηριστικά σας. Πρόκειται για ένα βάψιμο που ταιριάζει σε κάθε περίσταση και κολακεύει όλες τις γυναίκες. Εξάλλου, λόγω των υψηλότερων θερμοκρασιών της σεζόν αυτής η αποφυγή των καλλυντικών προϊόντων που τείνουν να «λιώνουν» καταστρέφοντας το μακιγιάζ είναι η πιο καλή λύση για να αυξήσετε την διάρκεια του.
Μακιγιάζ με γυαλάδες



Μια ακόμη από τις κορυφαίες τάσεις για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 που έκανε αισθητή την παρουσία της στις πασαρέλες των διάσημων οίκων μόδας ήταν το strobing. Η τεχνική αυτή δεν είναι άλλη από τις κλασσικές γυαλάδες στο μακιγιάζ που κάνουν ένα πρόσωπο να δείχνει πιο φρέσκο και λαμπερό, ενώ παράλληλα κρύβει χρόνια. Το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι ένα δροσερό look και δεν χρειάζεται ένα πολύ ιριδίζον highlight για να επιτευχθεί.
Bronzer



Το ηλιοκαμένο look και το contouring θα αποτελέσουν επίσης μια κορυφαία τάση για την εποχή. Για να πετύχετε το αποτέλεσμα θα χρειαστείτε την βοήθεια του κατάλληλου bronzer. Εξάλλου, το sun kissed look είναι αρκετά συνηθισμένο για την σεζόν αυτή.
Απαλό φως στις εσωτερικές γωνίες των ματιών



Ένα τρικ για να κάνετε τα μάτια σας να δείχνουν μεγαλύτερα ή με μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ τους είναι η τοποθέτηση μιας ανοιχτόχρωμης και ιριδίζουσας σκιάς ματιών στις εσωτερικές τους γωνίες. Πρόκειται για ένα από τα μυστικά μακιγιάζ για μάτια με μικρή απόσταση μεταξύ τους. Επίσης, το συγκεκριμένο τρικ προσθέτει ένα glamorous look στο φυσικό μακιγιάζ.
Χωρίς μάσκαρα



Σε συνέχεια της κορυφαίας τάσης του φυσικού μακιγιάζ, κάποιοι από τους διάσημους μακιγιέρ θέλησαν να παραλείψουν και τη μάσκαρα στα βαψίματα που δημιουργούσαν.
Spidery Mascara



Μια από τις ιδιαίτερες κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 είναι η spidery mascara. Πρόκειται για μια μάσκαρα που δημιουργεί το εφέ των «κολλημένων» μεταξύ τους βλεφαρίδων, θυμίζοντας έτσι τα πόδια μιας αράχνης. Το αποτέλεσμα της εφαρμογής μιας τέτοιας μάσκαρα είναι ξεχωριστό και διχάζει τις απόψεις.
Λαμπερή σαμπανιζέ σκιά ματιών



Το σαμπανιζέ χρώμα σκιάς ματιών είναι απαλό και ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, ασχέτως με το χρώμα των ματιών ή των μαλλιών της. Γι’ αυτό θα ήταν καλό να υπάρχει στο νεσεσέρ σας. Πρόκειται για μια απαλή ιριδίζουσα συνήθως απόχρωση που φωτίζει το βλέμμα και χρησιμοποιείται πολύ στο φυσικό μακιγιάζ.
Ροζ σκιά ματιών



Το κλασσικό κοριτσίστικο και θηλυκό χρώμα σκιάς δεν είναι άλλο από το ροζ. Φορέθηκε πολύ το Φθινόπωρο / Χειμώνα και θα συνεχίσει να αποτελεί μια από τις κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018. Επιλέξτε λοιπόν να βάψετε τα βλέφαρα σας με ροζ σκιά και κλέψτε τις εντυπώσεις!
Σκιά ματιών σε καφέ αποχρώσεις



Μια από τις κορυφαίες γήινες αποχρώσεις που χρησιμοποιήθηκαν κατά κόρον στις πασαρέλες των διάσημων οίκων ήταν το ματ ανοιχτόχρωμο καφέ ή το taupe. Οι συγκεκριμένες αποχρώσεις στα μάτια δημιουργούν ένα απαλό smokey eyes που τα ορίζει και τους δίνει ένταση. Πέρα από το βάψιμο όλου του βλεφάρου, μπορείτε να δοκιμάσετε και την τεχνική του cut crease, η οποία είναι ιδανική για τα κουκουλωτά μάτια.
Μπλε σκιά ματιών



Το μπλε στις σκιές ματιών παραμένει στην κορυφή και αυτή τη σεζόν. Φορέστε το σκέτο ή συνδυάστε με λίγο πράσινο για να δημιουργήσετε ένα βάψιμο ματιών που θυμίζει την θάλασσα.
Μακιγιάζ με glitter



Για τις πιο λαμπερές και επίσημες εμφανίσεις σας, οι σκιές με glitter θα αποτελέσουν την κορυφαία επιλογή. Φορέστε τις και δημιουργήστε glamorous μακιγιάζ ματιών με smokey eyes ή απλές εφαρμογές σκιάς σε όλο το κινητό βλέφαρο.
Σκιές σε neon έντονα χρώματα



Αν ψάχνετε κάτι πιο extreme και δεν φοβάστε να χρησιμοποιήσετε έντονες neon αποχρώσεις σκιών, οι κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 θα σας δώσουν απλόχερα την δυνατότητα αυτή. Χρώματα όπως το έντονο κίτρινο, ροζ, πράσινο, μπλε, πορτοκαλί κλπ θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εντυπωσιακά βαψίματα ματιών για την σεζόν.
Απαλό Smokey Eye



Το smokey eyes είναι γενικότερα μια all time classic επιλογή βαψίματος. Ωστόσο, συνηθίζεται κατά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες να γίνεται πιο απαλό, μετατρέποντας ένα άγριο και σκούρο μακιγιάζ σε κάτι πιο μυστηριώδες, αλλά απαλό και εύκολο να επιτευχθεί.
Smokey Eyes σε μεταλλικές αποχρώσεις



Μια υπέροχη ιδέα που προτείνουν οι ειδικοί για τις βραδινές και επίσημες εμφανίσεις σας είναι το smokey eyes σε μεταλλικές αποχρώσεις. Πρόκειται για μια υπέροχη και λαμπερή ιδέα μακιγιάζ που θα σας κάνει να λάμψετε και να τραβήξετε τα βλέμματα.
Διακοσμητικά στρας και swarovski



Αν πάλι ψάχνετε κάτι ακόμη πιο λαμπερό και ξεχωριστό, μπορείτε να απογειώσετε το βάψιμο σας με την τοποθέτηση μερικών στρας ή swarovski στην εξωτερική γωνία των ματιών ή σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμείτε. Η πρόταση αυτή είναι πολύ ιδιαίτερη, αλλά το αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό.
Η κλασσική γραμμή του eyeliner



Μετά την απουσία του και την αντικατάσταση του από παραλλαγές της κλασσικής γραμμής, το retro eyeliner style επιστρέφει στις κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018. Δοκιμάστε λοιπόν να κάνετε ένα σαγηνευτικό βάψιμο ματιών με την κλασσική μαύρη γραμμή eyeliner που θυμίζει την δεκαετία του ’50.
Μαύρο winged eye makeup με πρωτότυπο τρόπο



Πέρα από την κλασσική μαύρη γραμμή eyeliner, παρουσιάστηκαν και μερικές ιδιαίτερες παραλλαγές του winged eye makeup. Αν σας αρέσουν τα περίεργα μακιγιάζ, τότε η σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι είναι ιδανική για να το δοκιμάσετε.
Extreme Cat Eye Makeup



Αντίστοιχα στην κορυφή θα είναι και τα extreme cat eye makeup. Πρόκειται για έναν πολύ καλό τρόπο για να δημιουργήσετε έντονα και σαγηνευτικά μακιγιάζ ματιών.
Βάφοντας τη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων



Μια εναλλακτική εκδοχή για να δημιουργήσετε ένα υπέροχο μακιγιάζ ματιών είναι και το βάψιμο της γραμμής των κάτω βλεφαρίδων. Μπορεί να γίνει τόσο με μαύρο μολύβι, όσο και με χρωματιστό. Η δημιουργία αυτή της γραμμής μπορεί να κάνει το βλέμμα πιο έντονο και πιο ανοιχτό.
Tightlining



Η τεχνική του Tightlining είναι στην ουσία το βάψιμο του περιγράμματος στην εσωτερική γραμμή του ματιού. Μπορεί το συγκεκριμένο μακιγιάζ να κάνει τα μάτια να δείχνουν λίγο μικρότερα, ωστόσο το βλέμμα γίνεται πιο σαγηνευτικό.
Λευκό Eyeliner



Η άσπρη γραμμή eyeliner θα αποτελέσει ακόμη μία από τις κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018. Μπορεί να εφαρμοστεί μαζί με άλλα χρώματα για να κάνει αντίθεση ή μόνη της για να κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο ανοιχτά.
Χείλη χωρίς κραγιόν



Σε συνδυασμό με την μη χρήση του makeup και της μάσκαρα, πολλοί makeup artists αποφάσισαν να προτείνουν και την απουσία κραγιόν ή lip gloss στα χείλη. Πρόκειται για μια τάση που ολοκληρώνει το no makeup και το φυσικό μακιγιάζ με τον καλύτερο τρόπο. Είναι ιδανικό για τις γυναίκες με γεμάτα χείλη. Αν όμως δεν θέλετε να παραλείψετε εντελώς την εφαρμογή του κραγιόν, μπορείτε να επιλέξετε ένα πολύ απαλό ροζέ χρώμα.
Ζεστά κόκκινα χείλη



Το all time classic και σαγηνευτικό κόκκινο κραγιόν δεν θα μπορούσε να λείπει από τις κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018. Πρόκειται για μια απόχρωση στα χείλη που λατρεύουν οι γυναίκες και σαγηνεύει τους άνδρες. Επιλέξτε λοιπόν να δημιουργήσετε εντυπωσιακά μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν και να κλέψετε τις εντυπώσεις.
Μακιγιάζ με messy κραγιόν



Το κραγιόν που δεν είναι τέλεια εφαρμοσμένο και έχει κενά σημεία στα χείλη θα αποτελεί ένα ακόμη top trend της σεζόν, το οποίο είναι πιο ξεκάθαρο στις έντονες αποχρώσεις κραγιόν.
πηγή

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας