Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Μυστικά μακιγιάζ για μελαχρινές & καστανές





Τα καστανά και μελαχρινά μαλλιά μπορούν να κάνουν τα χαρακτηριστικά ενός προσώπου να ξεχωρίσουν, ειδικά αν η επιδερμίδα είναι χλωμή. Επομένως, επιλέγοντας ένα έντονο χρώμα κραγιόν για τα χείλη μπορείτε να τα κάνετε εκθαμβωτικά.

Τα κόκκινα χείλη για παράδειγμα μπορούν να κάνουν μια υπέροχη αντίθεση με το χρώμα των καστανών μαλλιών. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην περιέχουν γαλαζοπράσινους υποτόνους. Επίσης εντυπωσιακά είναι και τα καφέ – ροζ ή δαμασκινί χρώματα κραγιόν. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφεύγονται οι nude και πολύ παλ ροζ χρωματισμοί, διότι κάνουν το δέρμα να δείχνει χλωμό.

Πιο συγκεκριμένα, οι γυναίκες με καστανά ή σκούρα μελαχρινά μαλλιά δείχνουν εκθαμβωτικές με το κόκκινο χρώμα της καυτερής πιπεριάς ή το σάπιο μήλο. Ενώ, οι γυναίκες με ανοιχτόχρωμες καστανές αποχρώσεις μαλλιών απογειώνουν το look τους με τα κοραλλί ή ροδακινί χρώματα κραγιόν. Από την άλλη μεριά, αν τα μαλλιά σας έχουν έναν κοκκινωπό καστανό χρωματισμό, επιλέξτε κραγιόν σε αποχρώσεις της τερακότα και της κανέλας.

Ανεξάρτητα όμως με το χρώμα των μαλλιών, ένα ακόμη από τα βασικά μυστικά μακιγιάζ για μελαχρινές & καστανές που θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας, είναι η επιλογή χρώματος στα χείλη με βάση τον τόνο της επιδερμίδας σας.

Οι γυναίκες με σκουρόχρωμη επιδερμίδα και σκούρα καστανά μαλλιά δείχνουν εκθαμβωτικές με ένα κραγιόν σε ζωηρό βαθύ κόκκινο χρώμα, burgundy και μεταλλικό κόκκινο χρώμα του κρασιού. Αντιθέτως, όσες έχουν ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και σκούρα μαλλιά είναι προτιμότερο να επιλέγουν ροδακινί, ουδέτερα και απαλά καφέ χρώματα κραγιόν. Αν όμως έχετε ανοιχτόχρωμα μαλλιά και θερμή επιδερμίδα, δοκιμάστε ένα σκούρο κραγιόν, έτσι ώστε το χρώμα του δέρματος σας να μην έρχεται σε αντίθεση με τα μαλλιά σας.
Υπέροχες προτάσεις με μακιγιάζ για μελαχρινές και καστανές:

Glossy έντονο smokey eyes με σαγηνευτικά κόκκινα χείλη Σοκολατί χάλκινο χρώμα στα μαλλιά με nude μακιγιάζ Απαλό cat eye look με ζουμερά σκούρα κόκκινα χείλη Καφέ smokey eyes και μακιγιάζ σε nude αποχρώσεις Έντονο smokey eyes με φυσική βάση στο πρόσωπο και πορτοκαλοκόκκινα χείλη Απαλό μακιγιάζ ματιών σε σαμπανιζέ και χρυσούς τόνους Σοκολατί μαλλιά με σκούρο μαύρο smokey eyes και έντονα glossy κόκκινα χείλη Σκούρα καστανά μαλλιά συνδυασμένα με έντονο μπορντό κραγιόν και smokey eyes Σκούρα σοκολατί μαλλιά με nomakeup στα μάτια και έντονα κόκκινα – πορτοκαλί χείλη Καστανά – χρυσά μαλλιά με απαλό μακιγιάζ ματιών και έντονα κόκκινα χείλη Γήινο νυφικό μακιγιάζ για μελαχρινές – καστανές με απαλά ροζ χείλη Ζεστό καστανό χρώμα στα μαλλιά με απαλό smokey eyes και ροζ nude χείλη Smokey eyes σε καφέ αποχρώσεις και απαλά ροζ χείλη Καστανοχάλκινα μαλλιά με απαλό smokey eyes και maroon χείλη Απαλό μακιγιάζ ματιών με κόκκινα έντονα χείλη και καστανά μαλλιά Nomakeup μακιγιάζ ματιών με έντονα burgundy – maroon χείλη Απαλό νυφικό μακιγιάζ με ροζ χείλη και γήινες σκιές ματιών για μελαχρινές – καστανές Smokey eyes σε μωβ ροζ αποχρώσεις στα μάτια και nude κραγιόν στα χείλη Καστανά μελί μαλλιά συνδυασμένα με μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις στα μάτια και ροζ έντονο κραγιόν Καστανό χρώμα μαλλιών σε θερμή απόχρωση με απαλές γήινες καφέ αποχρώσεις σκιών στα μάτια και κόκκινα χείλη Ψυχρό καστανό χρώμα μαλλιών και μακιγιάζ σε απαλές αποχρώσεις σκιών με σκούρα burgundy χείλη Πηγή

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας