Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Τα πιο ακριβά παπούτσια του κόσμου -Κοστίζουν 247.000 ευρώ, είναι γεμάτα διαμάντια [εικόνες]



Πόσα θα μπορούσατε να διαθέσετε για ένα ζευγάρι παπούτσια διακοσμημένα με διαμάντια και ζαφείρια;

Την απάντηση δίνει ο σχεδιαστής Jada Dubai, με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με τη «Βασιλική» συλλογή του. Τα χειροποίητα ψηλοτάκουνα παπούτσια, τα οποία είναι μοναδικά, είναι επικαλυμμένα με λευκά διαμάντια 54 καρατίων και ζαφείρια 416,2 καρατίων, ενώ τα πέλματά τους είναι φτιαγμένα από χρυσό και πλατίνα. Το κόστος τους; 247.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The National, τα φανταχτερά υποδήματα χρειάστηκαν πάνω από ένα χρόνο για την κατασκευή τους με την τεχνογνωσία ειδικών από τρεις χώρες.

Περιγράφοντας ως το «πρώτο ζευγάρι στον κόσμο» και αποτελούν μέρος της Βασιλικής συλλογής του Jada Dubai, που διαθέτει επίσης ένα ζευγάρι παπούτσια εμπνευσμένα από την πριγκίπισσα Νταιάνα και τη Γκρέις Κέλι.
Τα πολυτελή παπούτσια αντλούν την έμπνευσή τους από μια «θρυλική ιστορία αγάπης μιας πριγκίπισσας με το όνομα Jada στην έρημο» και είναι χειροποίητα από έναν μόνο τεχνίτη στη Βενετία.
Μεταξύ των προηγούμενων δημιουργιών του σχεδιαστή, είναι επίσης ένα ζευγάρι εκπληκτικά κόκκινα πέδιλα 24 καρατίων με ένα λουράκι στον αστράγαλο εμπνευσμένο από κορώνα και διακοσμημένα με ρουμπίνια 180 καρατίων και διαμάντια 33 καρατίων.

Μάλιστα, περιγράφονται ως «μια εξαιρετική δημιουργία που δημιουργήθηκε για μια πριγκίπισσα από το Ντουμπάι» και η σόλα γράφει «για την πριγκίπισσα Σαμίρα».
Υπάρχουν όμως και άλλα μοναδικά κομμάτια στη συλλογή. Μεταξύ αυτών, τα πέδιλα που αντλούν την έμπνευσή τους από την Γκρέις Κέλι και φέρουν λεπτά μαύρα λουράκια στους αστραγάλους με μια κορώνα με χρυσό 19 καρατίων, 16 λευκά διαμάντια, 32 μαύρα διαμάντια και ημιπολύτιμους λίθους, όπως περιγράφει η ιστοσελίδα το ζευγάρι, το οποίο έχει τιμή 5.310 δολάρια.

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας