Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Ετήσιες προβλέψεις 2018 από τον Κώστα Λεφάκη







Ετήσιες προβλέψεις 2018 από τον Κώστα Λεφάκη

Κριός

Αναθεωρήσεις και ρεαλισμός

Το 2018 είναι μια σημαντική χρονιά για την ψυχολογική αντιμετώπιση των οικονομικών και των αισθηματικών προβλημάτων που άφησαν πίσω τους τα χρόνια που πέρασαν. Ο Ουρανός εγκαταλείπει το ζώδιό σας το Μάιο και σας δίνει το χρόνο να βάλετε μια τάξη σε όλα αυτά που διασκόρπισε. Τη χρονιά αυτή πρέπει να σκεφτείτε πιο πρακτικά και πιο ρεαλιστικά. Ήρθε η στιγμή να ξεπεράσετε την υποκειμενικότητά σας, να δεχτείτε ότι κάνατε λάθη και ταυτόχρονα να προσαρμοστείτε στο κλίμα που θα επικρατήσει. Μπείτε στον κόπο να κουραστείτε εκ νέου για να πραγματοποιήστε τις βαθιές αλλά αναγκαίες τομές στη ζωή σας. Υπερασπιστείτε ό,τι έχετε κερδίσει και μην επιμένετε σε πράγματα που είναι ακατόρθωτα. Ο επαγγελματικός τομέας χρειάζεται σκληρή δουλειά και καλύτερη οργάνωση. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τη ρουτίνα, την τάξη και την επικοινωνία που απαιτείται για καλύτερη συνεννόηση και για πιο λογικές αποφάσεις. Ο Ουρανός στον Ταύρο εγκαινιάζει μια νέα εποχή για τα οικονομικά σας και ο Κρόνος στον Αιγόκερω σας βοηθά να ανακαλύψετε έναν καινούριο σκοπό στη σταδιοδρομία σας. Η αισθηματική σας ζωή θα δοκιμαστεί, καθώς κάποιες απώλειες και αναθεωρήσεις προβλέπονται αναπόφευκτες. Το 2018 θα σας βοηθήσει να βάλετε καινούριες βάσεις στη ζωή σας, να αναθεωρήσετε συνήθειες και παρέες και να θέσετε τη δημιουργικότητά σας σε πιο ρεαλιστικές βάσεις.
Ταύρος

Αφύπνιση και ανασυγκρότηση

Το 2018 έρχεται να αιφνιδιάσει τη ζωή σας, καθώς μπαίνετε σε μια νέα επταετία δράσης με την είσοδο του Ουρανού στο ζώδιό σας. Τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με προσοχή και προνοητικότητα αποφεύγοντας να κάνετε λάθη, προκειμένου η πορεία σας να είναι ανεπηρέαστη από δυσάρεστες συνέπειες. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που υπάρχουν και μην κάνετε τίποτα που θα μπορούσε να στρέψει τα πράγματα εναντίον σας. Επιστρατεύστε την υπομονή και την αντοχή σας και καταπολεμήστε ανυπομονησία και σπασμωδικές κινήσεις, ιδιαίτερα σε περιόδους πρόσκαιρων δυσκολιών. Από το Μάιο μέχρι και το Νοέμβριο του 2018 θα πάρετε αποφάσεις που θα αποδώσουν μακροπρόθεσμα, καθώς και να βάλετε σε μια καλύτερη πορεία τόσο τις επαγγελματικές σας συνεργασίες όσο και τις προσωπικές σας σχέσεις. Ο Ουρανός στο ζώδιό σας θα σας αφυπνίσει και θα σας αλλάξει σταδιακά μέσα από μια νέα γνωριμία, ένα σκοπό ή μια ιδέα που θα ενστερνιστείτε. Φεβρουάριο, Ιούλιο και Αύγουστο φανείτε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί. Κάποιες πικρίες από ανθρώπινες συμπεριφορές προβλέπονται αναπόφευκτες, ενώ κάποιες αλλαγές στις συνθήκες της ζωής σας υποχρεωτικές. Μην αφήνετε κάτι σίγουρο, όσο ταπεινό και αν σας φαίνεται, αν δεν είστε βέβαιοι για τα καινούρια πεδία μάχης που ανοίγονται


Δίδυμοι

Ανασύνταξη δυνάμεων

Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για όλους σας. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω θα επηρεάσει πολύ την ψυχολογία και τα καινούρια σας σχέδια και ο Ουρανός στον Ταύρο θα ενεργοποιήσει όνειρα και σχέδια ξεχασμένα. Σε όλο το μήκος της χρονιάς, η οποία προβλέπεται μεταβατική, θα κυριαρχήσει το φαινόμενο μιας αντίθεσης που λειτουργεί πάντα μέσα σας: Η ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και η ανασφάλεια να φρενάρετε την πορεία σας όταν θα πρέπει να πατήσετε γκάζι. Βρείτε τον τρόπο να εξισορροπήσετε τις τάσεις και τα προσόντα με τις ανάγκες που αναφύονται για όλους αυτή τη δύσκολη εποχή. Συγκεντρωθείτε στις ιδέες εκείνες που μπορούν να εφαρμοστούν πρακτικά και κοπιάστε για σχέδια και σκοπούς τα οποία θα σας αποδώσουν. Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί τα τελευταία χρόνια και προσπαθήστε να βρείτε καινούριες πηγές εσόδων για να έχετε μια πιο άνετη καθημερινότητα. Ο Δίας στο Σκορπιό θα σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο παραγωγικοί και εμπορικοί στη δουλειά σας. Σε καλή γωνία με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα συμβάλει ώστε τα αποτελέσματα των κόπων σας να τονίσουν το κύρος σας στο περιβάλλον σας. Ο Φεβρουάριος, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος, που είναι μήνες εκλείψεων, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με περιστασιακές δυσκολίες με συνέπειες οικονομικές και ψυχολογικές. Η άνοιξη και το φθινόπωρο προβλέπονται καλύτερες περίοδοι, τόσο για την υγεία σας όσο και για την ανάπτυξη ενδιαφερόντων σχέσεων.


Καρκίνος

Ενισχύστε τις ασφαλιστικές δικλίδες σας

Το 2018 σας βρίσκει σε μια εποχή νέων προκλήσεων, όχι υποχρεωτικά δυσάρεστων. Οι πλανητικές μετακινήσεις του Κρόνου στον Αιγόκερω και του Ουρανού στον Ταύρο αλλάζουν πολλές προϋποθέσεις στη ζωή σας και σας υποχρεώνουν να δημιουργήσετε νέες προοπτικές. Τα οικονομικά σας θα σας προβληματίσουν κατά περιόδους, κυρίως από γεγονότα που θα εκδηλωθούν απρόβλεπτα και αιφνίδια. Παρ’ όλα αυτά, έχετε τη δυνατότητα να συντηρήσετε τον εαυτό σας, την οικογένειά σας και το αντικείμενο της δουλειάς σας. Επαγγελματικά θα γίνουν αλλαγές που δεν θα διαλέξετε αλλά θα αναγκαστείτε να τις δεχτείτε. Αυτό αργότερα θα αποδειχτεί προς όφελός σας. Αισθηματικά θα ταλαιπωρηθείτε από αναταράξεις στην ερωτική ή τη συζυγική σας ζωή, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι συναισθηματικές σας αναμοχλεύσεις θα είναι συχνές και έντονες. Οι πιέσεις από την πλευρά των άλλων δεν θα λείψουν αλλά πολλές φορές θα φέρουν και λύσεις. Φροντίστε να είστε συνεργάσιμοι και υπομονετικοί, κυρίως με εκείνους που δεν μπορείτε να αγνοήσετε. Προσέξτε ιδιαίτερα την ασφάλεια των αισθημάτων και των χρημάτων σας, κυρίως του ς καλοκαιρινούς μήνες, όπως και στο τέλος της χρονιάς. Τέλος, προφυλάξτε τον εαυτό σας από ατυχήματα αφηρημάδας, μην παραμελείτε τυχόν προβλήματα υγείας και μην επιμένετε να ασχολείστε με ανθρώπους που ουσιαστικά έχουν φύγει από δίπλα σας.


Λέων

Προστατευτείτε από τις θύελλες

Με τον Ουρανό στον Ταύρο, από το Μάιο του 2018 θεωρείστε οι περισσότερο προνομιούχοι για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας τα επόμενα χρόνια. Το μυστικό της επιτυχίας είναι να μην ταράζεστε από τους αιφνιδιασμούς που θα ζήσετε, να προσαρμόζεστε εύκολα σε αυτό που αλλάζει και να ακολουθείτε το ρυθμό των γεγονότων. Ο Δίας στον Σκορπιό θα σας δώσει τύχη στο οικογενειακό περιβάλλον και θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις συνθήκες διαβίωσής σας. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω εγκαινιάζει μια τριετή περίοδο στη διάρκεια της οποίας θα υποχρεωθείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με τη δουλειά σας. Προκειμένου να την εξελίξετε θα κάνετε τις αναγκαίες υποχωρήσεις και, αν χρειαστεί, και κάποιες θυσίες. Πολλοί θα αρχίσετε ή θα εξακολουθήσετε το κυνήγι της επιτυχίας σε μια εποχή που παραμένει δύσκολη. Οικονομικά το δεύτερο εξάμηνο υπόσχεται αρκετή βελτίωση. Μην ξανοίγεστε και μην πουλάτε αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να αγοράσετε κάτι άλλο. Μη συνεταιρίζεστε αν δεν σας αρέσει να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη των άλλων. Αισθηματικά αναμφίβολα θα κάνετε αυτό που θέλετε, αλλά για την τωρινή σας κατάσταση φέρετε μεγάλη ευθύνη και εσείς. Το Φεβρουάριο και τον Αύγουστο ο τομέας αυτός θα διαταραχθεί από τις εκλείψεις κι εσείς θα πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι. Το 2018 θα αλλάξουν πολλά στη ζωή σας. Ακολουθήστε την πορεία που σας υποδεικνύει το πεπρωμένο και θα περάσετε μια αξέχαστη χρονιά.


Παρθένος

Βάλτε καινούριους στόχους

Σε γενικές γραμμές το 2018 θα είναι καλύτερη χρονιά από τις προηγούμενες. Η μετακίνηση του Κρόνου στον Αιγόκερω και του Ουρανού στον Ταύρο θα ενισχύσουν την πρακτικότητα των σχεδίων σας και την αύξηση της παραγωγικότητάς σας. Η άλλη πλανητική αρμονία, του Δία από το Σκορπιό με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα βοηθήσει την επέκταση των ορίων σας και τη βελτίωση των αισθηματικών σας. Αντιμετωπίστε λοιπόν το 2018 σαν ευκαιρία να αποδείξετε τι αξίζετε και να αξιοποιήστε έξυπνα τις κάθε λογής ευκαιρίες που κάθε φορά θα σας δίνονται. Ενισχυμένη προβλέπεται η ψυχική και η σωματική σας αντοχή. Καλό θα είναι να καταστρώσετε ένα νέο πρόγραμμα δραστηριότητας, που θα προβλέπει ώρες ανάπαυσης και ηρεμίας και θα είναι απαλλαγμένο από σπατάλη χρόνου σε σχέσεις και σε καταστάσεις που δεν αποδίδουν. Ανασυγκρότηση προβλέπεται στα οικονομικά σας, χωρίς να σημαίνει ότι η βελτίωση θα είναι ικανοποιητική. Αποφύγετε τις λάθος επιλογές και τις κρίσεις ψευδαισθήσεων. Η χρονιά αυτή αλλάζει τη νοοτροπία σας, τις συνήθειές σας και τις συναναστροφές σας. Τα επαγγελματικά σας θα συνεχίσουν τη μεταβατική περίοδο, απλά κάποιες ιδέες θα είναι ευκολότερα εφαρμόσιμες σε πρακτικό επίπεδο. Καινούριες γνωριμίες και ενδιαφέρουσες προτάσεις θα είναι τα χαρακτηριστικά της χρονιάς αυτής. Αν το 2018 περάσει χωρίς λάθη, έχετε κερδίσει το «παιχνίδι» και έχετε εξασφαλίσει μια καλύτερη θέση στο κοινωνικό περιβάλλον και στην καρδιά ενός ανθρώπου.


Ζυγός

Ενισχύστε τη δύναμή σας

Το 2018 είναι η χρονιά που θα ανακαλύψετε τη δύναμή σας. Θα απαλλαγείτε από τις αναταράξεις στον τομέα των σχέσεων αλλά θα αναγκαστείτε να συνθηκολογήσετε με το στενό περιβάλλον και τις συνθήκες που θα επικρατήσουν στον επαγγελματικό τομέα. Ξαναβρείτε το ένστικτό σας και χρησιμοποιήστε το! Η μετακίνηση του Κρόνου στον Αιγόκερω και του Ουρανού αργότερα στον Ταύρο σάς δίνουν καινούριους χώρους δράσης και νέα ενδιαφέροντα. Μην είστε αγχώδεις και αντιδράτε σπασμωδικά, όπως πρώτα, όταν οι άλλοι προσπαθούν να σας καταπιέσουν ή να σας πείσουν. Η χρονιά αυτή θεωρείται προθάλαμος μιας σημαντικής τριετίας, κατά τη διάρκεια της οποίας οι επιδόσεις και τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας θα σας συντηρήσουν για πολλά χρόνια στο μέλλον. Συνεργαστείτε καλύτερα με τους άλλους και μην αντιδράτε όταν σας επισημαίνουν τα λάθη σας. Πρώτο σας μέλημα ας είναι η οικονομική σας αναδιοργάνωση. Τακτοποιήστε περιουσιακές ή οικονομικές εκκρεμότητες, χρεωστικά υπόλοιπα και οτιδήποτε άλλο προκειμένου η πορεία σας να είναι απαλλαγμένη από βάρη του παρελθόντος. Αισθηματικά θα ενισχυθεί η χαρά της κατάκτησης ή η αίσθηση μεγαλύτερης ασφάλειας. Κάνετε νέες συναναστροφές και φιλίες με ανθρώπους που θα είναι περισσότερο κατάλληλοι να μοιραστούν τις χαρές και τις λύπες σας. Η χρονιά αυτή ενισχύει τη γονιμότητά σας, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Η απόκτηση ενός απογόνου ή η εφαρμογή ενός μεγάλου σχεδίου είναι πολύ πιθανή. Δεν έχετε λοιπόν καιρό για χάσιμο και, πάνω από όλα, φροντίστε τα νεύρα σας να μην είναι τεντωμένα.


Σκορπιός

Γίνετε περισσότερο δημιουργικοί

Το 2018 σας βρίσκει στην πορεία που έχετε σχεδιάσει από καιρό, να συνεχίζετε τον αγώνα για κοινωνική και επαγγελματική δικαίωση. Με τον Δία στο ζώδιό σας θεωρείστε οι πιο ευνοημένοι της χρονιάς, καθώς αυξάνει τις ευκαιρίες σας να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, κάνοντας τα ίδια λάθη. Το πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο στις 15 Μαΐου εγκαινιάζει μια νέα επταετία στον τομέα των σχέσεων, προσωπικών και κοινωνικών. Αξιοποιήστε τις αλλαγές που θα γίνουν καθοδηγούμενες από το χέρι της μοίρας και αξιοποιήστε σωστά τη δύναμη και τη γοητεία που διαθέτετε. Προσπαθήστε για την εσωτερική σας λύτρωση γιατί αυτή είναι η πραγματική επιτυχία στη ζωή. Τώρα λοιπόν που ο Ουρανός εγκαθίσταται στον Ταύρο, βρείτε τον τρόπο για μια πιο ουσιαστική επικοινωνία με τους άλλους. Συνεχίστε να υπερασπίζεστε το αντικείμενο της δουλειάς σας κόντρα στις αντιξοότητες, αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και προσπαθήστε να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή ένα από τα όνειρά σας! Το Φεβρουάριο και τον Αύγουστο αποφύγετε παρακινδυνευμένες ενέργειες και έκθεση σε κινδύνους. Μη βιαστείτε να καταλήξετε σε επιλογές και αποφάσεις, διότι η ενδεχόμενη ιδιοτέλεια κάποιων θα πληγώσει το ρομαντισμό σας. Τα οικονομικά σας μπορεί να μην βελτιωθούν όσο χρειάζεστε, αλλά θα μπορέσετε να καλύψετε ευκολότερα τις τρέχουσες ανάγκες σας. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η προσωπική σας ζωή και τα νέα ενδιαφέροντά σας στην επαγγελματική δράση. Όταν αμφιταλαντεύεστε, παραμείνετε μόνοι. Και όταν είστε αποφασισμένοι, κάντε τις αλλαγές που δεν συζητούνται, αλλά λειτουργούν.


Τοξότης

Λειτουργήστε πρακτικά και ρεαλιστικά

Το 2018 σας δίνει την ευκαιρία να αποκατασταθείτε και να ανανεωθείτε. Η διαδικασία αυτή θα γίνει από τα μέσα της άνοιξης, θα φρενάρει λίγο το καλοκαίρι και θα επιταχυνθεί το φθινόπωρο. Η αποχώρηση του Κρόνου από το ζώδιό σας σας άφησε μια σπουδαία εμπειρία από όλα αυτά που ζήσατε, αλλά και από εκείνα που δεν καταφέρατε να έχετε. Η μετακίνησή του στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να επιμεληθείτε καλύτερα την ασφάλεια των συναισθημάτων σας, αλλά και του εισοδήματός σας τα προσεχή χρόνια. Η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο στα μέσα Μαΐου θα επηρεάσει τις εξελίξεις στις συνθήκες εργασίας, κάνοντάς σας περισσότερο εφευρετικούς και τολμηρούς. Η καλή όψη που θα διατηρήσει ο Κρόνος με τον Ουρανό θα βοηθήσει στη βελτίωση των οικονομικών σας ή στη λύση προβλημάτων που έχουν συσσωρευτεί από το παρελθόν. Θα διορθώσετε ζημιές που έχετε υποστεί και θα προετοιμαστείτε για νέες κατακτήσεις στο μέλλον. Ο Δίας στο Σκορπιό, σε καλή γωνία με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα βελτιώσει τις συνθήκες της προσωπικής σας ζωής ή της οικογενειακής σας κατάστασης. Οι πλανητικές συνθέσεις του 2018 θα ξυπνήσουν μέσα σας όνειρα, επιθυμίες, ιδέες για αλλαγές και άλλα πολλά που ούτε εσείς δεν μπορείτε να εκφράσετε. Οικονομικά συνεχίστε να είστε προσεκτικοί και προνοητικοί, Αποφύγετε κάθε περιττό έξοδο. Επαγγελματικά, ακόμη κι αν δεν επεκταθείτε, θα κάνετε περισσότερα πράγματα φέτος. Αισθηματικά όσοι είστε μόνοι μη βιαστείτε να χάσετε την ελευθερία σας και όσοι είστε δεσμευμένοι υπερασπίστε τη σχέση σας, αν συνεχίζει να σας αφορά.


Αιγόκερως

Υπομονή αλλά και τόλμη

Η εγκατάσταση του Κρόνου στο ζώδιό σας και η στενή του προσέγγιση με τον Πλούτωνα ορίζει ένα καινούριο ξεκίνημα στη ζωή σας, αλλά παράλληλα και μια σειρά από δραστηριότητες και ευθύνες που αναπόφευκτα θα αναλάβετε. Η καλή όψη του Κρόνου με τον Ουρανό, που θα περάσει στα μέσα Μαΐου στον Ταύρο, θα σας ανταμείψει για τις προσπάθειές σας και θα εδραιώσει ό,τι καινούριο ξεκινήσετε φέτος. Οι εκλείψεις του Φεβρουαρίου, Ιουλίου και Αυγούστου θα επηρεάσουν τη διάθεση και τα συμφέροντά σας, αλλά θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε και αν μεσολαβήσει. Ο Δίας στο Σκορπιό είναι ο μεγάλος χορηγός στα αισθηματικά, στα οικονομικά και στην πραγμάτωση μιας απωθημένης προσδοκίας σας. Οι χορηγίες αυτές μπορεί να μην είναι συνεχείς, αλλά θα είναι αισθητές και καθοριστικές. Ένας τομέας που πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη φρόνηση είναι οι σχέσεις σας με τους άλλους. Κάτι άλλο που θα λυθεί είναι τα μεγάλα πρακτικά προβλήματα που κουβαλάτε από το παρελθόν. Όσοι ερωτευτείτε αποφασίστε επιτέλους τις αλλαγές που είναι απαραίτητες για να λειτουργήσει σωστά η καινούρια σας σχέση. Όσοι θέλετε να προστατεύσετε την ιδιωτική σας ζωή αποφύγετε το ενδεχόμενο μιας απροσδόκητης αποκάλυψης. Επιχειρηματικά προχωράτε σε ένα δρόμο με επαναστατικές αλλαγές και καλείστε να δώσετε σε αυτές τον καλύτερο εαυτό σας. Τέλος, η υγεία σας βελτιώνεται, αρκεί να καταπολεμήσετε το διαρκές άγχος σας. Η γερή σας κράση σας βοηθά πάντα. Νευραλγίες ή ορμονικές διαταραχές θα πρέπει να προσεχτούν.


Υδροχόος

Αξιοποιήστε ευκαιρίες προόδου

Το 2018 έρχεται αποφασιστικά να αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή σας. Οι αλλαγές αυτές καθορίζονται από τη μετακίνηση του Ουρανού στις 15 Μαΐου από τον Κριό στον Ταύρο και από τη συνέπεια των εκλείψεων που σας βάζουν στο στόχαστρό τους. Θέλοντας και μη, θα αναγκαστείτε να ξεκαθαρίσετε τα μέχρι τώρα μπερδεμένα προβλήματα που υπήρχαν στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Οικονομικά επιβάλλεται να είστε προνοητικοί διότι είναι εύκολο να βγείτε από τα όρια και να δημιουργήσετε νέα χρεωστικά υπόλοιπα. Ο Δίας στο Σκορπιό θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε επαγγελματικά. Τη χρονιά αυτή δεν θα φροντίσετε μόνο τα καθήκοντά σας αλλά και ό,τι σας ευχαριστεί και σας ξεκουράζει ψυχικά. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου ο Άρης θα σημειώσει παλίνδρομη πορεία μεταξύ του Αιγόκερω και του ζωδίου σας. Αυτό θα σας κάνει περισσότερο αποδοτικούς και αποτελεσματικούς, αλλά και άλλο τόσο θα σας κουράσει ή θα σας εκνευρίσει. Οι πιο φιλόδοξοι μπορείτε να οδηγήσετε την εργασία σας πιο κοντά στις επιδιώξεις σας. Αισθηματικά θα έχετε και νίκες και απώλειες! Φεβρουάριο, Ιούλιο και Αύγουστο προσέξτε ιδιαίτερα την ασφάλεια των κεκτημένων και τις σχέσεις που σας ενδιαφέρουν, προσωπικές και κοινωνικές. Διάφορες οικογενειακές δυσκολίες μπορεί να σας θορυβήσουν. Για τους περισσότερους όμως θα είναι παροδικές ή εύκολα αντιμετωπίσιμες.


Iχθύες

Συνειδητοποιήστε τις πραγματικές ανάγκες σας

Ό,τι και αν συμβαίνει στους άλλους, εσείς ζείτε σε ένα δικό σας κόσμο. Από τότε μάλιστα που ο Ποσειδώνας, που θεωρείται κυρίαρχος του ζωδίου σας, μπήκε στο χώρο σας, δηλαδή το Φεβρουάριο του 2012, οι ελπίδες, τα όνειρα και οι ψευδαισθήσεις δεν σταμάτησαν μέχρι σήμερα να σας τροφοδοτούν. Πάντως το 2018 απαλλάσσεστε από δυσκολίες και περνάτε σε ένα σχετικά καλύτερο διάστημα αφού θα βάλετε σε πρακτική εφαρμογή σχέδια και ιδέες που δεν μπορέσατε μέχρι σήμερα να υλοποιήσετε. Εμποδίστε το συναισθηματισμό σας να σας αναχαιτίσει από εκεί που πρέπει να καταλήξετε και απομακρυνθείτε από ανθρώπους που δεν έχουν τίποτα πλέον να σας προσφέρουν. Η καλή όψη του Δία με τον Ποσειδώνα θα ανοίξει ορίζοντες, θα αποκαλύψει ευκαιρίες, θα τακτοποιήσει εκκρεμότητες και θα σας βοηθήσει σε ταξίδια, σπουδές και νομικές διευθετήσεις. Στον επαγγελματικό τομέα μπορείτε να κινηθείτε καλύτερα από ό,τι στο παρελθόν. Οι αιφνιδιασμοί και οι συμπτώσεις θα έχουν καθοδηγητικό χαρακτήρα, τα εμπόδια και οι μεταθέσεις θα λειτουργήσουν για το πιο μέσο-μακροπρόθεσμο συμφέρον σας. Στα αισθηματικά σας θα υπάρξουν καλές περίοδοι, κυρίως σε εσάς που θα κάνετε μια καινούρια σχέση. Όσοι όμως θέλετε να τερματίσετε μια παλιά, ήρθε η χρονιά για να το επιτύχετε. Η χρονιά αυτή τελικά σας βάζει σε μια νέα εποχή συμπτώσεων, γνωριμιών και συνεργασιών και σας βοηθά να συνδυάσετε το ευχάριστο με το χρήσιμο.

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας