Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Φρόντισε σ´έναν κόσμο γεμάτο σeξ να σκορπίσεις Έρωτα.



Ο Έρωτας στα χρόνια του Σεξ.
Κάπως έτσι διανύουμε τα χρόνια που όσο περνάνε μας δείχνουν πώς ο Έρωτας ή μάλλον το ποσοστό του, όλο και απομακρύνεται και την σκυτάλη τη διεκδικεί το σεξ. Αρχίζει και κατηγοριοποιείται επίσης.
Σεξ χωρίς συναίσθημα, σεξ μεταξύ φίλων το λεγόμενο σε όλους “friends with benefits” και το σεξ κατ´ανάγκη, απλά σεξ.
Μόνιμη συζήτηση πλέον χωρίς καμία άκρη. Ξαφνικά όλα είναι ξεκάθαρα και ξενέρωτα. Κανένα μυστήριο, κανένα βίβλιο που να το διαβάζεις σιγά-σιγά, όλα γρήγορα. Το σεξ το βρίσκεις πιο εύκολα κι από παγωτό που ψάχνεις στα μέσα Φλεβάρη. Ψάχνεις δεν ψάχνεις,το βρίσκεις.
Από την άλλη μπορεί να μην πιστεύω στα παραμύθια του “ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα” αλλά σίγουρα πιστεύω στον Έρωτα. Κι αυτό τ´αλλάζει όλα.
Ο Έρωτας είναι κατηγορία από μόνος του, είναι ιδέα, είναι όλα όσα ψάχνεις ακόμα κι όταν δηλώνεις ένα μόνο παγερά αδιάφορο σεξ.
Μπορείς να με πεις αθεράπευτα ρομαντική, μπορείς να με πεις ξενέρωτη και πώς ζω στο δικό μου παράλληλο σύμπαν αλλά έχω δίκιο κι αυτή τη φορά το ξέρεις. Ίσως να είναι κι από τις μόνες φορές που έχω.
Πες μου όμως, τι να το κάνεις το σεξ με κάποιον που απλά σου αφαιρεί τα ρούχα όταν υπάρχει κάποιος εκεί έξω που μπορεί να σου αγγίξει το κορμί με ένα του βλέμμα.
Πώς να κάνεις σεξ με το φίλο σου που λίγο πριν πίνατε καφέ και σε ρωτούσε για τις φίλες σου και αναφερόταν στα γκομενικά του, όταν στην άλλη άκρη υπάρχει αυτός που θα περάσει να σε πάρει για φαγητό κι ακόμα και με τη σιωπή σας θα τα έχετε πει όλα;
Πώς να συγκρίνεις το σεξ με κάποιον άγνωστο όταν ξέρεις πώς υπάρχει αυτός που θέλει να γνωρίσει πρώτα εσένα και με την πάροδο του χρόνου την κάθε σπιθαμή του σώματος σου;
Πώς να φανταστείς το σεξ με κάποιον που δεν έχει ιδέα για όλα αυτά τα σημάδια που έχεις πάνω σου, μα πάνω απ´όλα μέσα σου;
Το σεξ μετράει και δεν θα μπορούσα να πω ποτέ το αντίθετο αλλά θα το βρεις παντού.
Ο Έρωτας όμως είναι τυφλός, θα πρέπει να τον νιώσεις, να τον αισθανθείς.
Φρόντισε σ´έναν κόσμο γεμάτο σεξ να σκορπίσεις Έρωτα.
Δεν είναι εύκολο αλλά αυτό είναι που ανεβάζει και την αξία του.

αναπνοές

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας