Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Μην καταδέχεσαι να είσαι η δεύτερη επιλογή.




Του Κωνσταντίνου Μάνεση.

Πολλές φορές έτυχε να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου για κάποιον και η άλλη πλευρά να σου απαντήσει πως θα ήθελε να ανταποκριθεί στα αισθήματά σου αλλά αυτήν την περίοδο ενδιαφέρεται για κάποιον άλλον.

Λοιπόν, μην περιμένεις στην ουρά, μην περιμένεις για ένα συσσίτιο αγάπης. Απέφυγε αυτήν την κατάσταση και κάθε πράξη που σε κάνει να έρχεσαι και να νοιώθεις δεύτερος. Η αγάπη δεν χωράει στο «περίμενε», δεν χωράει στο «ίσως, στο μέλλον» και κυρίως δε χωράει στις καβάτζες. Η αγάπη δεν είναι μια τράπεζα όπου πηγαίνεις, παίρνεις το νούμερό σου και περιμένεις απλά τη σειρά σου για να εξυπηρετηθείς. Η αγάπη δεν είναι μια λίστα αναμονής στο δημόσιο όπου όταν διοριστούν αυτοί που προηγούνται από εσένα, τότε σημαίνει πως ήρθε η ώρα για να διοριστείς και εσύ.

Όποιος πραγματικά σε σέβεται δε σε βάζει ποτέ δεύτερο. Είτε θα είσαι η πρώτη του επιλογή είτε δεν θα είσαι καμία. Μην πλησιάζεις τους ρηχούς ανθρώπους με τα ρηχά τους συναισθήματα. Μην περιμένεις να είσαι και εσύ απλά ένα πουκάμισο που θα φορεθεί για λίγο για να ξεχαστεί έπειτα και να πεταχτεί στο τέλος. Οι μικρές δόσεις εγωισμού σε τέτοιες περιπτώσεις είναι λυτρωτικές. Άλλωστε κανείς δεν αξίζει να περιμένει για κάτι που είναι αμφίβολο όχι μόνο ποσοτικά, αλλά κυρίως ποιοτικά.

Μάθε πως ζούμε μόνο στο λίγο «τώρα» και όχι στο πολύ «μετά» και σε αυτέ τις λίγες στιγμές μας δεν έχουμε κανένα περιθώριο να περιμένουμε κανέναν.

αναπνοές

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας