Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Πως να κάνετε απαλό Contour και Highlight



Το Contour και Highlight έχει γίνει πλέον καθημερινή απαραίτητη κίνηση στο μακιγιάζ. Ενώ ένα καλό contouring ενισχύει το φυσικό σχήμα του προσώπου σας, το highlighting το κάνει πιο φωτεινό και γυαλιστερό. Είναι ουσιαστικά ένα απαραίτητο βήμα για να κάνετε το μακιγιάζ σας να φαίνεται πιο νεανικό και άψογο.



Για ένα πιο λεπτό contour παρακάμψτε το bronzer και χρησιμοποιήστε μια πούδρα γκρι χρώματος. Για ρουζ χρησιμοποιήστε μια απόχρωση του τριαντάφυλλου ή του μούρου και δημιουργήστε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Δείτε λοιπόν τις συμβουλές της γνωστής blogger Missy Sue, η οποία έχει ήδη εφαρμόσει το make-up, το concealer, την πούδρα και το μακιγιάζ των ματιών.


Τα καλλυντικά που θα χρειαστείτε για ένα απαλό Contour και Highlight:

– Απαλό γωνιακό πινέλο
– Μια παλέτα για Contour
– Πινέλο ανάμειξης, γνωστό και ως Blending Brush
– Πινέλο πούδρας
– Γωνιακό πινέλο ρουζ
– Ρουζ
– Πινέλο ρουζ
– Highlighter
– Μολύβι χειλιών
– Κραγιόν
Τα βήματα για να πετύχετε ένα απαλό Contour και Highlight:

► Βήμα 1ο:



Χρησιμοποιήστε ένα γωνιακό πινέλο και ξεκινήστε να εφαρμόζετε το απαλό contour από την παλέτα σας ακριβώς κάτω από τα ζυγωματικά. Αρχίστε από το αυτί με κατεύθυνση προς τις άκρες των χειλιών και σταματήστε 5 εκατοστά πριν από αυτές.

► Βήμα 2ο:

Στη συνέχεια εφαρμόστε την απόχρωση του contour κάτω από την γραμμή του πηγουνιού σας, τραβώντας το προς τα κάτω στα πλάγια του λαιμού. Εφαρμόζοντας το με αυτό τον τρόπο, αντί κατά μήκος του σαγονιού, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια σκιά στο πηγούνι σας.

► Βήμα 3ο:



Έπειτα εφαρμόστε το χρώμα στους κροτάφους σας, κατά μήκος της γραμμής των μαλλιών στο μέτωπο, απλώνοντας το χρώμα απαλά προς τα κάτω.

► Βήμα 4ο:



Με τη βοήθεια ενός πινέλου ανάμειξης, προσθέστε την απόχρωση του contour στα πλαϊνά της μύτης σας και κάτω από την άκρη της. Σιγουρευτείτε ότι έχετε αφήσει καθαρή από contour την ράχη της μύτης σας. Διατηρώντας αυτό το σημείο φωτεινό θα κάνετε την μύτη σας να δείχνει λεπτότερη.

► Βήμα 5ο:

Εφαρμόστε το χρώμα κάτω από το κάτω χείλος. Παρότι είναι ένα απαραίτητο βήμα για τη διατήρηση του χρώματος ακόμα και σε όλο το πρόσωπο, φροντίστε να κάνετε μια πολύ ελαφριά εφαρμογή.

► Βήμα 6ο:

Χρησιμοποιήστε το πινέλο της πούδρας για να περάσετε πάνω από την απόχρωση του contour και να το απλώσετε ομοιόμορφα στην επιδερμίδα σας. Είναι σημαντικό να μην παραλείψετε το συγκεκριμένο βήμα για να μην έχετε σκληρές γραμμές και το χρώμα να ενσωματωθεί με τις φυσικές σκιές του προσώπου σας.

► Βήμα 7ο:



Μόλις ολοκληρώσετε την εφαρμογή και την ομαλοποίηση της απόχρωσης του contour, εφαρμόστε το αγαπημένο σας ρουζ στα ζυγωματικά χρησιμοποιώντας ένα γωνιακό πινέλο ρουζ. Για ένα φυσικό αποτέλεσμα απλώστε το ρουζ σας στα μήλα κάνοντας μια ανοδική κίνηση προς τα αυτιά σας.

► Βήμα 8ο:



Εφαρμόστε το highlighter σας στην κορυφή των ζυγωματικών, απλώνοντας το προς τα έξω, στην γραμμή των μαλλιών σας. Επίσης, μπορείτε να βάλετε λίγο highlighter κάτω από τα φρύδια, στην άκρη της μύτης, στην κορυφή των χειλιών, στο πηγούνι και στο κέντρο του μετώπου.

► Βήμα 9ο:



Αφού λοιπόν ολοκληρώσετε το Contour και Highlight, εφαρμόστε το αγαπημένο σας κραγιόν, lip balm ή lip gloss και ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας.





Πηγή: www.beautetinkyriaki.gr | Tο διαβάσαμε εδώ

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας