Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Ομελέτα με καραμελωμένα λαχανικά


Περιγραφή

Μία λαχταριστή ομελέτα γαλλικού στυλ με κάποιες μικρές ελληνικές πινελιές. Ένα ωραίο ολοκληρωμένο πρωινό πλούσιο σε πρωτεΐνες και και άλλα θρεπτικά συστατικά. Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε.
Τι χρειαζόμαστε:
2 αυγά
1 φρέσκο κρεμμύδι
1 κόκκινη πιπεριά ή μια πράσινη πιπεριά
1/2 καρότο
3 ντοματίνια
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
λίγο τυρί τριμμένο
λίγο αλάτι
μπόλικο πιπέρι
1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού κάρυ
λίγη ρίγανη ή θυμάρι
Πώς το κάνουμε:

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε την μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο σε ζεστή φωτιά. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά, το καρότο και τα 3 ντοματίνια. Αφού το λάδι ζεσταθεί βάζουμε τα λαχανικά και τη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε για να καραμελώσουν. Αφού καραμελώσουν βάζουμε λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι και τα βάζουμε σε ένα πιατάκι. Σπάμε τα δύο αυγά τα ανακατεύουμε και τα βάζουμε στο τηγάνι που είναι στη φωτιά. Όταν η ομελέτα είναι στο τηγάνι την τραβάμε από τις άκρες και γέρνουμε το τηγάνι για να πάει το υπόλοιπο αυγό. Όταν όλο το αυγό ψηθεί με αυτόν τον τρόπο βάζουμε στην μέση τα λαχανικά, αποσύρουμε το τηγάνι από την φωτιά, διπλώνουμε την ομελέτα, βάζουμε το κάρυ και την σερβίρουμε σε ένα πιάτο. Βάζουμε την άλλη κουταλιά ελαιόλαδο, μπόλικο πιπέρι, αλάτι, θυμάρι ή ρίγανη και τρίβουμε λίγο τυρί. Δοκιμάστε το ΤΏΡΑ !
Λίγα μυστικά ακόμα



Ποτέ δεν γυρνάμε την ομελέτα στο τηγάνι! Το τυρί κατά προτίμηση να είναι παρμεζάνα.

Πηγή: www.sintagespareas.gr/ | Tο διαβάσαμε εδώ

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας