Είναι γρήγορο, εύκολο και δροσερό γλυκό που θα γίνει ανάρπαστο!
Υλικά συνταγής
10 παξιμαδάκια
250 γρ. κατακόκκινες φρέσκες φράουλες
150 γρ. τυρί κρέμα
150 γρ. μασκαρπόνε
100 γρ. κρύα κρέμα γάλακτος
ξύσμα λεμόνι
2-3 κ.σ. λικέρ φράουλα
άχνη ζάχαρη κατά βούληση
Εκτέλεση
Λιώνουμε στο μπλέντερ τις μισές φράουλες. Προσθέτουμε λίγη άχνη και λίγο λικέρ για να γίνει το μείγμα μας σαν σάλτσα. Ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με το μασκαρπόνε και την κρύα κρέμα. Προσθέτουμε το ξύσμα και λίγη άχνη ζάχαρη δοκιμάζοντας. Σπάμε τα παξιμαδάκια σε μικρές μπουκιές. Ισομοιράζουμε τα μισά παξιμαδάκια σε 4 ποτηράκια. Περιχύνουμε με λίγη σάλτσα φράουλα και προσθέτουμε φράουλα σε κομμάτια. Ισομοιράζουμε την κρέμα τυριού. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα σπασμένα παξιμαδάκια και γαρνίρουμε με κομμένες φράουλες και φρέσκο δυόσμο.