Απίθανα σοκολατάκια με απλά μπισκότα βουτύρου, χωρίς ψήσιμο και μόνο με 3 υλικά!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
για 12 περίπου τρουφάκια
20 cookies βουτύρου
100 gr τυρί κρέμα -να το έχετε πρώτα μαλακώσει
2 κούπες μαύρη σοκολάτα λιωμένη
Τρόπος Εκτέλεσης
Τοποθετήστε τα μπισκότα στο μπλέντερ και θρυμματίστε τα ομοιόμορφα. Κρατήστε 2 κ.σ. θρυμματισμένο μπισκότο και βάλτε τα υπόλοιπα σε ένα μπωλ. Εκεί ρίξτε το τυρί κρέμα και αναμείξτε καλά. Φτιάξτε μπαλάκια με τα χέρια σας και βάλτε τα σε ένα δίσκο πάνω σε χαρτί ψησιματος.
Βάλτε τον δίσκο στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Βουτήξτε τα σε λιωμένη σοκολάτα και αφήστε να στάξει καλά όσο περισσεύει. Βάλτε τα πάλι στο χαρτί ψησίματος μέχρι να σκληρύνει η σοκολάτα. Για να καλυφθούν ομοιόμορφα με σοκολάτα βουτήξτε τα για δευτερη φορά και αφήστε πάλι να κρυώσουν. Λίγο πριν σκληρύνει τελείως η σοκολάτα ρίξτε από πάνω τα μπισκότα που είχατε φυλάξει και αφήστε να κρυώσουν τελείως για να σερβίρετε.
Μπορείτε να τα διατηρήσετε στο ψυγείο για μία εβδομάδα.
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
για 12 περίπου τρουφάκια
20 cookies βουτύρου
100 gr τυρί κρέμα -να το έχετε πρώτα μαλακώσει
2 κούπες μαύρη σοκολάτα λιωμένη
Τρόπος Εκτέλεσης
Τοποθετήστε τα μπισκότα στο μπλέντερ και θρυμματίστε τα ομοιόμορφα. Κρατήστε 2 κ.σ. θρυμματισμένο μπισκότο και βάλτε τα υπόλοιπα σε ένα μπωλ. Εκεί ρίξτε το τυρί κρέμα και αναμείξτε καλά. Φτιάξτε μπαλάκια με τα χέρια σας και βάλτε τα σε ένα δίσκο πάνω σε χαρτί ψησιματος.
Βάλτε τον δίσκο στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Βουτήξτε τα σε λιωμένη σοκολάτα και αφήστε να στάξει καλά όσο περισσεύει. Βάλτε τα πάλι στο χαρτί ψησίματος μέχρι να σκληρύνει η σοκολάτα. Για να καλυφθούν ομοιόμορφα με σοκολάτα βουτήξτε τα για δευτερη φορά και αφήστε πάλι να κρυώσουν. Λίγο πριν σκληρύνει τελείως η σοκολάτα ρίξτε από πάνω τα μπισκότα που είχατε φυλάξει και αφήστε να κρυώσουν τελείως για να σερβίρετε.
Μπορείτε να τα διατηρήσετε στο ψυγείο για μία εβδομάδα.
Πηγή: stroumfaki.gr | Tο διαβάσαμε εδώ