Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Μηλόπιτες τραγανές με 3 μόνο υλικά



Μια συνταγή για τραγανές και πανεύκολες Μηλόπιτες σφολιάτας με 3 μόνο υλικά. Ένα νόστιμο και υγιεινό γλύκισμα για όλη την οικογένεια για όλες τις ώρες.

Υλικά συνταγής


2 μήλα
1/3 φλ. τσαγιού [80 γρ.] ζάχαρη άχνη + έξτρα για πασπάλισμα
2 φύλλα σφολιάτας

Εκτέλεση συνταγής


Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 ° C στον αέρα.
Καθαρίζετε τα μήλα, βγάζετε τα κουκούτσια και τα κόβετε σε κυβάκια. Τα βάζετε σε ένα τηγάνι, ρίχνετε και 2 κ.σ. νερό τα σκεπάζετε και τα βράζετε σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα μήλα ελαφρώς. Κατεβάζετε το τηγάνι από τη φωτιά προσθέτετε τη ζάχαρη άχνη, ανακατεύετε καλά και το αφήνετε να κρυώσει.
Κόβετε το φύλλο της σφολιάτας στη μέση και κάθε μισό φύλλο σε 3 ακόμη ορθογώνια ώστε από το 1 φύλλο σφολιάτας να έχετε 6 ορθογώνια κομμάτια. Αλείψτε με νερό τις άκρες κάθε κομματιού φύλλου και βάλτε στο κέντρο κάθε φύλλου μια μεγάλη κουταλιά του μαγειρεμένου μήλου.
Πάρτε το δεύτερο φύλλο σφολιάτας και κόψτε το και αυτό με την ίδια διαδικασία σε 6 κομμάτια. Κάντε μερικές οριζόντιες σχισμές στο κέντρο κάθε κομματιού προσέχοντας να μη κοπεί μέχρι την άκρη.
Τοποθετήστε τα φύλλα με τις σχισμές πάνω στα φύλλα με τη γέμιση, πιέζοντας τα δύο κομμάτια της ζύμης γύρω γύρω στις άκρες, με το χέρι ή ένα πιρούνι, ώστε να κλείσουν καλά και να μη χυθεί η γέμιση του μήλου. Συνεχίζετε την ίδια διαδικασία μέχρι να φτιάξετε 6 μηλόπιτες.
Τοποθετήστε τις μηλόπιτες πάνω σε ταψί με λαδόχαρτο ψεκάστε με ζάχαρη άχνη [και λίγη κανέλα προαιρετικά] και ψήστε για 12′-15′ μέχρι να φουσκώνουν και αποκτήσουν ένα χρυσαφένιο χρώμα.





Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας