Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Τυρόπιτα πανεύκολη της στιγμής χωρίς φύλλο






Τυρόπιτα πανεύκολη της στιγμής χωρίς φύλλο

Τυρόπιτα… η βασίλισσα των πιτών… Μια αγαπημένη και πάντα ευπρόσδεκτη πίτα για όλη την οικογένεια ιδανική για πρωινό, brunch, ορεκτικό στο καθημερινό και επίσημο τραπέζι σας αλλά και σαν επιδόρπιο περιχυμένη με μέλι. Εδώ σας δίνουμε μια πανεύκολη και γρήγορη συνταγή για μια εξαιρετική πίτα που με την υπέροχη γεύση της που θα σας ενθουσιάσει και την απλότητα της παρασκευής της, σίγουρα θα γίνει η αγαπημένη σας. Δοκιμάστε τη!


Υλικά συνταγής
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά
300 ml γάλα πλήρες
3 αυγά
125 ml ελαιόλαδο
500 γρ. διάφορα τυριά, τριμμένα στο χοντρό του τρίφτη [*]
2 φλ. τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, κοσκινισμένο
1/4 ματσάκι φρέσκα φύλλα μαϊντανού ή άνηθο ψιλοκομμένα
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
μέλι για το σερβίρισμα (προαιρετικά)




Εκτέλεση συνταγήςΠροθερμαίνετε το φούρνο σας στους 180 βαθμούς. Σε ένα μπολ βάζετε τα αυγά, τα χτυπάτε καλά με αυγοδάρτη, προσθέτετε και το γάλα και συνεχίζετε το χτύπημα να ομογενοποιηθούν. Προσθέτετε το ελαιόλαδο, ανακατεύετε και ρίχνετε σταδιακά το αλεύρι, ανακατεύοντας διαρκώς με το σύρμα μέχρι να έχετε ένα ομογενοποιημένο χυλό. Τέλος ρίχνετε στο μείγμα τα τριμμένα τυριά και το ψιλοκομμένο μαϊντανό ή άνηθο, το φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ανακατεύετε να ενσωματωθούν ισομερώς. Αδειάζετε το μείγμα σε ένα ταψί 25×35 εκ. στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και ισιώνετε την επιφάνειά του. Ψήνετε τη πίτα σας στο προθερμασμένο φούρνο για περίπου 30-35 λ ή μέχρι να ροδοκοκκινήσει η επιφάνειά της. Τη βγάζετε από το φούρνο, την αφήνετε να κρυώσει ελαφρώς και μετά τη κόβετε σε κομμάτια και τη σερβίρετε, περιχυμένη (προαιρετικά) με λίγο μέλι.



[*] Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε γραβιέρα και άλλα κίτρινα τυριά επιλογής σας καθώς και (προαιρετικά) λίγη φέτα ή ανθότυρο ανάλογα πόσο αλμυρά είναι τα κίτρινα τυριά σας.



Πηγή

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας