Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Κομψά σχέδια νυχιών για γαλλικό μανικιούρ








Κομψά σχέδια νυχιών για γαλλικό μανικιούρ για να διαλέξεις


Τα πιο όμορφα σχέδια νυχιών για γαλλικό μανικιούρ για να επιλέξεις ποιο θα γίνει το αγαπημένο σου για τη φετινή σεζόν και όχι μόνο.




Όμορφα σχέδια νυχιών για γαλλικό μανικιούρ





Το γαλλικό σχέδιο στο μανικιούρ, είναι από τα πιο διαχρονικά και πάντα θα είναι στη μόδα. Είναι από τις πιο εύκολες και απλές επιλογές για ένα κομψό μανικιούρ χωρίς πολύ κόπο. Ωστόσο, θα μπορούσες να συνδυάσεις το γαλλικό σου μανικιούρ με διάφορα άλλα χρώματα και σχέδια.






Συνέχισε να διαβάζεις και διάλεξε το αγαπημένο σου από τα παρακάτω.




Λίγο χρυσό





Τι πιο τέλειο από το να προσθέσεις μία χρυσή πινελιά στα ήδη υπέροχα νύχια σου. Λίγο χρυσό στο αγαπημένο σου γαλλικό μανικιούρ και είσαι έτοιμη για έξοδο.





Metallize





Αν θες να εντυπωσιάσεις τα μετάλλικ χρώματα και οι αποχρώσεις τους, θα σε κάνουν να διαφέρεις. Διάλεξε το αγαπημένο σου μεταλιζέ χρώμα και δημιούργησε το γαλλικό που επιθυμείς.


Αποχρώσεις του μοβ





Οι αποχρώσεις του μοβ , του φούξια αλλά και του κόκκινου είναι από τα πιο αγαπημένα χρώματα σε βερνίκια για το καλοκαίρι αλλά και την άνοιξη. Αν είσαι και εσύ λάτρης αυτών των χρωμάτων, τότε βρήκες το γαλλικό που σου ταιριάζει.


Απαλό ροζ





Αν προτιμάς ένα πιο girly και νεανικό χρώμα, τότε αυτό το βερνίκι θα σε ενθουσιάσει. Ιδανικό για άνοιξη και καλοκαίρι, αλλά και για πιο νεαρές ηλικίες που σίγουρα θα το προτιμήσουν.

Ανοιχτό γαλάζιο





Ένα διακριτικό αλλά και πολύ κομψό σχέδιο για τις μέρες που δεν θες να τραβήξεις τα βλέμματα, αλλά να παραμείνεις και μέσα στη μόδα. Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και για όλες τις εποχές, ήρθε για να παραμείνει.


Αγαπημένο λευκό





Και ποιος δεν αγαπάει το άσπρο βερνίκι νυχιών; Από τα πιο απλά αλλά και πιο όμορφα χρώματα για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Σε συνδυασμό με το ακαταμάχητο γαλλικό μανικιούρ, θα γίνει από τα πιο αγαπημένα σου σχέδια.

Μαύρο γαλλικό





Το συγκεκριμένο σχέδιο είναι από τα πιο αγαπημένα μου για γαλλικό μανικιούρ, μιας και συνδυάζει το αγαπημένο μου χρώμα μαζί με το λατρεμένο μου γαλλικό σχέδιο. Πολύ απλό και ιδιαίτερα κομψό για όλες τις περιστάσεις.


Ombre γαλλικό





Ποιος δεν αγαπάει το ombre στα νύχια του; Ένα υπέροχο σχέδιο που μπορεί να κάνει το γαλλικό σου, ιδιαίτερα κομψό χωρίς πολύ κόπο. Χρησιμοποίησε ombre συνδυασμούς για υπέροχα αποτελέσματα.



Και λίγη χρυσόσκονη





Και τέλος, είναι από τα πιο παραμυθένια σχέδια για γαλλικό. Βάλε λίγο χρυσόσκονη στο μανικιούρ σου και εντυπωσίασε τους πάντες. Γιατί λίγη χρυσόσκονη ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.



Πηγή

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας