Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Τι Χρειάζεστε Από Έναν Σύντροφο, Σύμφωνα Με Το Ζώδιό Σας



Τι Χρειάζεστε Από Έναν Σύντροφο, Σύμφωνα Με Το Ζώδιο Σας

Όλοι έχουμε μια λίστα με τα κριτήρια για τον τέλειο σύντροφο. Αλλά τί θα γινόταν, αν έπρεπε να διαλέξετε μόνο ένα βασικό χαρακτηριστικό γνώρισμα; Θα μπορούσατε να το κάνετε;

Ποιό είναι το πιο θεμελιώδες στοιχείο του χαρακτήρα που πρέπει να έχει κάποιος για να μπορεί να χαρακτηριστεί ως το ιδανικό σας ταίρι; Είναι βέβαιο ότι είναι πολύ δύσκολο. Αλλά η αστρολογία μπορεί να έχει την απάντηση σε αυτό που χρειάζεστε σε έναν σύντροφο.

Για να είμαστε σαφείς, μιλάμε για στοιχεία της προσωπικότητας πέρα ​​από τα απαιτούμενα βασικά γνωρίσματα – όπως το να είμαστε ειλικρινείς, να έχουμε σεβασμό και ποτέ να μην εκμεταλλευόμαστε τις καταστάσεις.


Εδώ μιλάμε για θετικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα που απλά κάνουν κλικ με την προσωπικότητά σας και βοηθούν στη δημιουργία της τέλειας ισορροπίας – που βρίσκεται σε όλες τις επιτυχημένες, υγιείς και ευτυχισμένες σχέσεις.
ΚΡΙΟΣ

Σίγουρος για τον εαυτό του και ατρόμητος, ο Κριός είναι ο ηγέτης της παρέας. Δεν φοβάται ποτέ να δοκιμάσει κάτι καινούργιο και χρειάζεται έναν παιχνιδιάρικο σύντροφο για να τον ακολουθήσει στις αστείες ιδέες του.

Ενώ κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι ο Κριός θα επωφελείτο από το αντίθετο του εαυτού του – κάποιον λίγο πιο ντροπαλό και συγκρατημένο – αυτό δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα. Ο Κριός χρειάζεται κάποιον που να έχει την ίδια αυτοπεποίθηση με τον ίδιο, αλλά που να είναι πρόθυμος να τον εκλογικεύσει με έξυπνες παρατηρήσεις και ευχάριστη διάθεση.
ΤΑΥΡΟΣ

Καλόκαρδος και στοργικός, ο Ταύρος δεν τα πηγαίνει καλά με τους συναισθηματικά στωικούς συντρόφους. Έχει τεράστια αποθέματα αγάπης για να δώσει και απαιτεί το ίδιο σε αντάλλαγμα – για να μην αναγκαστεί να δείξει τα ζηλιάρικα κέρατά του!

Καλύτερα να βρείτε έναν σύντροφο που να μην διστάζει να δείξει την τρυφερότητά του δημόσια.
ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος δεν είναι επιπόλαιος. Τέλος. Διανοούμενος και επιδέξιος στην επικοινωνία, ο Δίδυμος χρειάζεται έναν σύντροφο που να είναι εξίσου έξυπνος και συναισθηματικά ευφυής με τον ίδιο.

Ο,τιδήποτε λιγότερο θα τον κάνει να βαρεθεί και να προχωρήσει γρήγορα παρακάτω.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ένα αντιφατικό κεφάλαιο: στοργικός και συναισθηματικός από τη μια πλευρά, επιφυλακτικός και καχύποπτος από την άλλη. Ενώ η καλή του πλευρά υπερβαίνει κατά πολύ την κακή, κάποιος που είναι υπερβολικά ενσυναίσθητος μπορεί να βρει έναν Καρκίνο εξαντλητικό.

Αυτό που χρειάζεται ένας Καρκίνος είναι κάποιος με σταθερό χαρακτήρα που να μπορεί να αντιμετωπίσει τις συναισθηματικές διακυμάνσεις του και να τον βοηθήσει να κρατηθεί σε μια ισορροπία.
ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι πολύ ελκυστικός, χάρη στην ενθουσιώδη και θερμή του συμπεριφορά. Εντούτοις, μπορεί επίσης να γίνει πολύ υπερήφανος, ειδικά αν έχει έναν σύντροφο που φοβάται να πει αυτό που έχει στο μυαλό του.

Ο Λέων θα πρέπει να ψάξει για έναν σύντροφο που να είναι έντονα ειλικρινής και δεν φοβάται να κάνει ένα βήμα πίσω όταν το «Εγώ» του λιονταριού βρυχάται.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν υπάρχει κανένα ζώδιο πιο αξιόπιστο και πρακτικό από τον Παρθένο, γεγονός που τον καθιστά έναν σταθερό και ρομαντικό σύντροφο. Ωστόσο, η ντροπαλή και επικριτική πλευρά του μπορεί να τον απομονώσει, ειδικά αν το ταίρι του έχει τον ίδιο χαρακτήρα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο τελειομανής Παρθένος χρειάζεται έναν περιπετειώδη σύντροφο που θα ταράξει τα νερά και θα τον βγάλει από τη ζώνη άνεσής του (σε λογικά πλαίσια) για να απολαύσει τη ζωή στο έπακρο.
ΖΥΓΟΣ

Ποιός μπορεί να αντισταθεί σε έναν Ζυγό; Αυτό το εύθυμο, γοητευτικό πλάσμα είναι απλά καταπληκτικό να το έχεις στη ζωή σου. Αλλά μερικές φορές, οι αποφάσεις γι’αυτόν είναι μια πρόκληση, γι ‘αυτό και ο Ζυγός πρέπει να βρει έναν σύντροφο που να είναι πρόθυμος να γίνει εκείνος ο υπεύθυνος λήψης των αποφάσεων. (Μπορώ να προτείνω έναν Κριό ή Σκορπιό;)
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι μια δύναμη της φύσης, γεμάτος αποφασιστικότητα, πάθος και ενθουσιασμό. Αλλά αν βάλετε δύο Σκορπιούς μαζί, κάποιος πρόκειται να τσιμπηθεί άσχημα!

Αυτό που χρειάζεται ένας ισχυρός Σκορπιός στην πραγματικότητα, είναι ένα yin στο ισχυρό yang του – κάποιον που να είναι χαλαρός, ήρεμος και πρόθυμος για ο,τιδήποτε.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενώ μερικά ζώδια χρειάζονται έναν αντίθετο σε χαρακτήρα σύντροφο για να τα εξισορροπήσει, ο αισιόδοξος και εύθυμος Τοξότης χρειάζεται απλά κάποιον που να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο με τον ίδιο.

Εκτιμά αυτόν που ξέρει πώς να τον κάνει να γελά και που βλέπει τον κόσμο μέσα από «θολά ροζ γυαλιά», όπως κι αυτός.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο πρακτικός και συνετός Αιγόκερως δεν έχει υπομονή για επιπόλαιες, άσκοπες σχέσεις. Εάν θέλετε να μάθετε τον δρόμο για την καρδιά του, σκεφτείτε τη λέξη «δομή» – πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει ένα σχέδιο για τη ζωή και για το πώς θα επιτύχει τους στόχους του. Αφήστε τον αυθορμητισμό σας στην πόρτα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το καλύτερο χαρακτηριστικό του Υδροχόου είναι ο ανθρωπιστικός του χαρακτήρας. Τα αντίθετα δεν έλκονται σύμφωνα με αυτές τις φιλικές, πιστές ψυχές. Αντ ‘αυτού, αυτό που χρειάζεται σε έναν σύντροφο είναι η κοινή αίσθηση ιδεαλισμού.

Με άλλα λόγια, χρειάζεται κάποιον με τις ίδιες ανθρωπιστικές απόψεις, που να δεσμεύεται ότι θα βοηθά τους άλλους ανθρώπους.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο ευφάνταστος Ιχθείς μπορεί να είναι επιρρεπής στη φαντασία και να επιδίδεται σε λίγες υπερβολές. Αυτό μπορεί να είναι γοητευτικό για τους γύρω του, αλλά μπορεί επίσης να τον κρατήσει πίσω στην επίτευξη των στόχων του.

Γι ‘αυτό, ο σύντροφος που χρειάζεται περισσότερο πρέπει να είναι προσγειωμένος και να μπορεί να τον τραβήξει πίσω στην πραγματικότητα όταν παρασύρεται σε άγνωστα νερά.

Επιμέλεια Κειμένου & Μετάφραση: Marva @Truelife.gr

Photo Credit: LUMINA/STOCKSY

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας