Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

9+1 Απίθανες Χρήσεις της Μπύρας που θα σας Λύσουν τα Χέρια.









Συνήθως, όταν ακούμε τη λέξη «μπύρα» σκεφτόμαστε αμέσως το γνωστό αφρώδες χρυσό ποτό που όλου λατρεύουμε να πίνουμε. Υπάρχουν όμως και άλλες απρόσμενες χρήσεις αυτού του ποτού, με καταπληκτικά οφέλη! Δείτε τες παρακάτω, και την επόμενη φορά που θα πιείτε μπύρα, θα αφήσετε και λίγη στην άκρη..
1. Θρέφει τα μαλλιά και τα κάνει να μακραίνουν πιο γρήγορα



Η μπύρα είναι πλούσια σε βιταμίνη Β και πυρίτιο, βασικά συστατικά για υγιή και μακριά μαλλιά.

Απλά ρίξτε ένα ποτήρι μπύρα στα μαλλιά σας, κάντε μασάζ και περιμένετε για πέντε λεπτά. Ξεπλύνετε με κρύο νερό. Τα μαλλιά σας θα λάμψουν όπως ποτέ πριν.
2. Κάνει το δέρμα λείο και απαλό



Η μπύρα περιέχει αντιοξειδωτικά που εμποδίζουν την γήρανση του δέρματος. Ενισχύει την αυτοβελτίωση του δέρματoς, το συσφίγγει και μειώνει τις μικρές ρυτίδες.

Δοκιμάστε αυτή τη μάσκα προσώπου: ανακατέψτε 1 κουταλιά της σούπας μπύρα, ένα ασπράδι αυγού, και 3 σταγόνες αμυγδαλέλαιο. Απλώστε σε καθαρό πρόσωπο και αφήστε το για 10 λεπτά.


3. Στοχεύει σε έναν καλύτερο ύπνο



Η μπύρα λειτουργεί σαν ένα φυσικό ηρεμιστικό που θεραπεύει την αϋπνία.

Δοκιμάστε το εξής: πλύνετε τις μαξιλαροθήκες σας με ίση ποσότητα νερού και μπύρας. Το ύφασμα θα απορροφήσει το άρωμα του λυκίσκου και θα σας κάνει να κοιμηθείτε πιο γρήγορα.
4. Θεραπεύει τα κουρασμένα πόδια



Γεμίστε ένα μπολ με κρύα μπύρα, και βυθίστε τα πόδια σας για λίγα λεπτά. Η αναζωογονητική αναβράζουσα επίδραση της μπύρας, θα βοηθήσει τα πονεμένα πόδια σας να χαλαρώσουν μετά από μια μακρά δύσκολη μέρα.
5. Διώχνει τα νεκρά κύτταρα



Εκτός από το να τονώνει την επιδερμίδα, η μπύρα βοηθά επίσης και στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από το δέρμα. Έτσι, ο τόνος του δέρματος γίνεται πιο ομοιόμορφος και λαμπερός.

Αναμείξτε μια χούφτα φράουλες και λίγες κουταλιές της σούπας μπύρα. Ανακατέψτε τα υλικά μέχρι να πάρετε μια πάστα. Απλώστε τη στο πρόσωπό σας, για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα και τις ακαθαρσίες και να τονώσετε την αναγέννηση των κυττάρων.
6. Μια μαρινάδα μπύρας μαλακώνει το κρέας



Η μπύρα είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε το κρέας να μαλακώσει, χωρίς να αλλάξει η γεύση του. Τοποθετήστε το κρέας σε ένα πλαστικό δοχείο και προσθέστε λίγο μπύρα. Αφήστε το στο ψυγείο για να γίνει το μαρινάρισμα. Την επόμενη μέρα θα είστε σε θέση να απολαύσετε την τρυφερότητα και την ωραία γεύση του βοείου κρέατος.
7. Προσθέτει λάμψη στα ξύλινα έπιπλα



Ρίξτε λίγη ζεστή μπύρα σε ένα μαλακό πανί και τρίψτε οποιαδήποτε επιφάνεια ξύλου θέλετε να αναζωογονηθεί. Αποτέλεσμα: τα έπιπλά σας θα λάμψουν και θα φαίνονται σαν καινούργια.
8. Απωθεί τα έντομα



Η μπύρα κρατά τα ενοχλητικές μύγες μακριά από το φαγητό σας. Απλά ρίξτε λίγη μπύρα σε ένα ποτήρι, καλύψτε το με αλουμινόχαρτο, και κάνετε μερικές μικρές τρύπες. Οι μύγες, προσελκύονται από τη μυρωδιά της μπύρας, μπαίνουν μέσα και εγκλωβίζονται. Λειτουργεί επίσης και για γυμνοσάλιαγκες και κατσαρίδες.
9. Κάνουν τα μεταλλικά αντικείμενα να φαίνονται πιο λαμπερά



Η μπύρα έχει χαμηλό επίπεδο οξύτητας που είναι τέλειο για το γυάλισμα οποιουδήποτε μεταλλικού αντικειμένου.

Απλά ρίξτε λίγο μπύρα σε ένα πανί και τρίψτε το μεταλλικό αντικείμενο.
10. Βοηθά στην απομάκρυνση της σκουριάς



Τα οξέα της μπύρας μπορούν να εξουδετερώσουν τη σκουριά.

Ρίξτε λίγο μπύρα πάνω σε ένα σκουριασμένο αντικείμενο και περιμένετε μερικά λεπτά.

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας