Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

9 Tips για το ιδανικό μακιγιάζ των γυναικών άνω των 40!





Όλες οι γυναίκες θέλουμε να αισθανόμαστε όμορφες και γοητευτικές σ κάθε μας έξοδο. Θα δούμε μερικά tips για το τέλειο μακιγιάζ των γυναικών άνω των 40, έτσι ώστε να είναι πάντα προσεγμένες και εντυπωσιακές.

Για να δείχνεις πάντα φρέσκια και νέα, δεν χρειάζεσαι πολύ μακιγιάζ, αλλά να δώσεις προσοχή σε κάποιες περιοχές που θα τονίσουν όλο σου το πρόσωπο και θα του χαρίσουν σφριγηλή και νεανική όψη. Πάμε μαζί να δούμε ποιες είναι οι σημαντικότερες συμβουλές για τέλειο μακιγιάζ για τις γυναίκες 40+.

Οι σημαντικότερες συμβουλές για μακιγιάζ των γυναικών άνω των 40!


1) Δώσε βάση στο μέικ-απ



Για πιο υγιή όψη του δέρματος σου, επίλεξε μια απόχρωση που δένει ακριβώς με το δέρμα σου. Απόφυγε τις πιο σκούρες καθώς θα μοιάζουν ξένες επάνω σου, αλλά και τις πολύ ανοικτές γιατί θα σε χλωμιάζουν.
2) Κονσίλερ το απαραίτητο



Το κονσίλερ είναι απαραίτητο σε κάθε ηλικία μετά τα 20, αλλά στην ηλικιακή ομάδα άνω των 40, πρέπει να βρίσκεται πάντα στην τσάντα σου. Διάλεξε την απόχρωση που ταιριάζει με το δέρμα σου ή μια ελαφρώς πιο ανοικτή, για να φωτίσεις την περιοχή κάτω από τα μάτια που είναι συνήθως αυτή που φαίνεται πιο ταλαιπωρημένη από άλλες.
3) Βλεφαρίδες



Για σαγηνευτικό βλέμμα που διαρκεί όλη την ημέρα, βάψε τις βλεφαρίδες σου με μια μαύρη μάσκαρα που τις γεμίζει και τις κάνει να έχουν μεγαλύτερο όγκο. Απόφυγε το χρώμα στις μάσκαρες, καθώς ενδείκνυνται για μικρότερες ηλικίες.
4) Ενυδάτωση χειλιών



Η ενυδάτωση των χειλιών στις γυναίκες 40+, είναι εξαιρετικά απαραίτητη καθώς σε κάνει να δείχνεις πιο υγιής και νέα. Τα χείλη έχουν την τάση να χάνουν την ελαστικότητά τους με τα χρόνια και χρειάζονται να μένουν ενυδατωμένα αν θέλεις να μην χάσεις την γοητευτική εικόνα που είχες όλα αυτά τα χρόνια. Δες εδώ ποια προϊόντα για σκασμένα χείλη δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείς!

5) Γέμισμα φρυδιών



Προσπάθησε να μην αφήνεις τα φρύδια σου να μοιάζουν άδεια και μικρά καθώς έτσι το πρόσωπό σου μοιάζει πιο ταλαιπωρημένο. Γέμισε τα φρύδια με ένα μολύβι που ταιριάζει στο χρώμα τους, και απόκτησε ένα υπέροχο βλέμμα που εντυπωσιάζει.

Δες ακόμη Τέλειο σχήμα φρυδιών σε 5 απλά βήματα!
6) Απαλό ρουζ



Ένα απαλό ρουζ μπορεί να φωτίσει το πρόσωπό σου και να του δώσει τη φρεσκάδα που αναζητάς. Μην επιλέγεις σκούρες, έντονες αποχρώσεις καθώς δεν θα σε κολακεύουν και θα σε δείχνουν πιο άγρια. Οι παλ αποχρώσεις του ροζ και του πορτοκαλί είναι ιδανικές για εσένα.
7) Λιπγκλος ή Lipstick



Το λιπγκλός είναι ένα από αυτά τα καλλυντικά που πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου. Τα χείλη σου χρειάζονται ενυδάτωση και ένα υγρό lipstick ή γκλος είναι τέλειο για να τους χαρίσει ζωντάνια και φωτεινότητα.
8) Μπεζ σκιά



Μια μπεζ σκιά μπορεί να σε σώσει, αφού κάνει το μάτι να δείχνει φυσικό και υγιές. Εάν έχεις σημάδια στα μάτια, που μαρτυρούν κόπωση, βάλε λίγο κονσίλερ και μπεζ σκιά και είσαι έτοιμη!
9) Σωστή ενυδάτωση δέρματος



Η σωστή περιποίηση του δέρματος σου, ξεκινάει από την ενυδάτωση του. Αυτήν θα την επιτύχεις με μια καλή κρέμα ημέρας και έτσι το makeup σου θα στέκεται πιο φυσικά και θα είναι σταθερό. Αν λησμονήσεις την καθημερινή ενυδάτωση του δέρματος σου, τότε αυτό θα είναι ξηρό και ταλαιπωρημένο και το μακιγιάζ δεν θα στέκεται καλά επάνω του. Δες ακόμη οι 7 καλύτερες βιολογικές κρέμες αντιγήρανσης!

Το μακιγιάζ των γυναικών άνω των 40, πρέπει να είναι φυσικό και γοητευτικό όπως και οι ίδιες. Ακόμη, πρέπει να μαρτυράει ένα υγιές και φωτεινό δέρμα που δεν χορταίνεις να θαυμάζεις.
πηγή

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας