Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Αυτές οι 10 συνήθειες κλέβουν την ευτυχία σας








Είναι εύκολο να υποκείψουμε σε συνήθειες που ξέρουμε ότι δεν είναι καλές για εμάς, αλλά είναι δύσκολο να απαλλαγούμε από αυτές μόλις εδραιωθούν και γίνουν μέρος της ζωής μας. Οι παρακάτω συνήθειες, είναι αυτές που μπορεί να επηρεάζουν την ευτυχία μας σε καθημερινή βάση χωρίς να το συνειδητοποιήσουμε. Αν έχετε κάποιες από τις παρακάτω συνήθειες, τότε θα πρέπει να ξεφύγετε από αυτές.

1. Δε συγκεντρώνεστε στους δικούς σας στόχους.

Όλοι μας μπορεί να συνεπαρθούμε από ευχάριστα γεγονότα που συμβαίνουν στην οικογένειά μας και στους φίλους μας. Ωστόσο, το να συγκεντρώνεστε πολύ στις ζωές των άλλων, μπορεί να σημαίνει ότι αφήνετε τους δικούς σας στόχουν και φιλοδοξίες στην άκρη.

2. Αναβάλλετε πράγματα

Οι άνθρωποι τείνουν να περιμένουν την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να πάρουν κάποιες αποφάσεις, αλλά αυτό μπορεί να οδηγήσει στην αναβολή των σχεδίων τους ξανά και ξανά, γιατί δεν νιώθουν έτοιμοι. Αν περιμένετε για την κατάλληλη στιγμή να κάνετε κάτι, αυτή η στιγμή μπορεί να μην έρθει ποτέ και με αυτόν τον τρόπο θα χάσετε την ευκαιρία σας.

3. Δουλεύετε μόνο για τα χρήματα

Ο καθένας έχει κάτι που δεν του αρέσει στη δουλειά του, αλλά αν δε βρίσκετε τίποτα ευχάριστο στη δουλειά σας και την κάνετε μόνο επειδή σας δίνει καλά χρήματα, τότε θα σας είναι δύσκολο να κάνετε καλά τη δουλειά σας.

Βρίσκοντας μια δουλειά στην οποία θα απολαμβάνετε να πηγαίνετε καθημερινά μπορεί να έχει πολύ θετική επίδραση σε όλες τις πτυχές της ζωής σας.

4. Συγκρατείτε αρνητικά συναισθήματα

Αν έχετε συναισθήματα μίσους για κάτι ή για κάποιον στη ζωή σας, τότε δε θα αργήσει να σας φθείρει εσωτερικά. Μπορεί να μη θυμάστε από που προήλθε αυτό το μίσος, αλλά έχει ακόμα τη δυνατότητα σας κάνει κακό.

5. Ανησυχείτε και φοβάστε υπερβολικά

Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα, τα πράγματα που σας απασχολούν αυτή τη στιγμή, να μην έχουν καμία σημασία σε έναν χρόνο. Συγκεντρωθείτε στα καλά πράγματα της ζωής και μην αφήνετε το φόβο σας για πράγματα που μπορεί να μη συμβούν ποτέ να σας καταστρέφουν τις στιγμές σας.

6. Κατοικείτε στις άσχημες στιγμές του παρελθόντος

Όλοι περνάμε δύσκολες στιγμές στη ζωή μας, αλλά είναι σημαντικό να μη μένετε σε αυτές τις στιγμές. Αν περνάτε κάποια δυσκολία, να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας ότι πρόκειται για μια παροδική κατάσταση και να μένετε συγκεντρωμένοι στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ξεπεράσετε την εκάστοτε δυσκολία.

7. Αναζητάτε μόνο φευγαλέα ικανοποίηση

Θα πρέπει πάντοτε να επιζητάτε διαρκή και όχι φευγαλέα ευχαρίστηση, καθώς αυτή θα είναι παρόν σε όλα τα πάνω και τα κάτω της ζωής σας. Η παροδική ικανοποίηση μπορεί να σας εγκαταλήψη με την ίδια ευκολία που ήρθε και θα σας αφήσει ένα άδειο συναίσθημα.

8. Προσπαθείτε να αλλάξετε τα πάντα μονομιάς

Αν υπάρχουν πολλά πράγματα στη ζωή σας που επιθυμείτε να αλλάξετε, δεν θα ήταν καλή ιδέα να προσπαθήσετε να τα αλλάξετε όλα μαζί. Αν το κάνετε αυτό μπορείτε να μην καταφέρετε να πετύχετε τίποτα καθώς δε θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε στο καθένα την απαραίτητη προσοχή

9. Μένετε με ανθρώπους που σας πληγώνουν

Αν βρίσκετε σε σχέση με κάποιον που σας κάνει συνεχώς να αισθάνεστε άσχημα, τότε δε θα νιώσετε την πλήρη επίδραση των αλλαγών που θα κάνετε στη ζωή σας. Οι άνθρωποι που σας φέρονται άσχημα για να αισθανθούν οι ίδιοι καλύτερα, δεν αξίζουν την αφοσίωσή σας, οπότε μην αισθάνεστε άσχημα να τους αφήσετε πίσω.

10. Δίνετε πολύ σημασία στην εξωτερική εμφάνιση

Υπάρχουν σημαντικότερα στοιχεία σε έναν άνθρωπο από την εμφάνισή του. Αν είστε με κάποιον μόνο επειδή είναι όμορφος εμφανισιακά, τότε το πιθανότερο είναι να μη διαρκέσει αυτή η σχέση. Θα είστε πολύ πιο χαρούμενοι αν βρείτε κάποιον με τον οποίο αισθάνεστε ότι υπάρχει μια πραγματική σύνδεση μεταξύ σας και μπορείτε να είστε ο εαυτός σας μαζί του.
HIPPIETEEPEE.GR

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας