Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Η Σίντι Κρόφορν στα 51 της αποδεικνύει ακόμη ότι είναι τοπ-μόντελ -Σε εξώφυλλο [εικόνες]



Η Σίντι Κρόφορντ στα 51 της ποζάρει προς τιμήν των 20 χρόνων από την δολοφονία του Gianni Versace και είναι εκθαμβωτική.

Με την βιομηχανία της μόδας να ποντάρει πολλά στις μικρές, 20χρονες καλλονές, οι οποίες μαγνητίζουν σε κάθε τους εμφάνιση, ο θρυλικός ιταλικός οίκος αποφάσισε να κάνει την διαφορά, βάζοντας στο προσκύνιο έναν θρύλο.

Ετσι μετά την εμφάνισή της στην πασαρέλα δίπλα στην Ντονατέλα, την Ναόμι, την Κάρλα Μπρούνι κι άλλες, η Σίντι Κρόφορντ φορά και πάλι τις δημιουργίες του Versace και ποζάρει για το περιοδικό Instyle.



Η Σίντι Κρόφορντ μάλιστα δεν δίστασε να φορέσει και τις πιο τολμηρές δημιουργίες του οίκου, επιλέγοντας μία κολλητή ολόσωμη φόρμα που διέγραφε ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια του κορμιού της.



Ποζάροντας με αέρα ντίβας μπροστά σε νεότερους και γυμνασμένους άντρες, το 51χρονο μοντέλο φαίνεται πως δεν έχει χάσει τον ταλέντο της να μεταμορφώνεται μπροστά στον φωτογραφικό φακό σε μοιραία γυναίκα.

Μάλιστα η Ντονατέλα μίλησε για την Σίντι Κρόφορντ, όταν εκείνη έκανε διεθνή καριέρα δίπλα στον αδελφό της Gianni Versace που δολοφονήθηκε το 1997.

«Θυμάμαι πως πάντα ζητούσε να φορέσει το πιο σέξι φόρεμα απ΄όλα. Επίσης πάντα ήθελε οι φούστες της να είναι πιο κοντές από το συνηθισμένο και το σκίσιμο σε αυτές πιο μεγάλο» δήλωσε η Ντονατέλα για την Σίντι Κρόφορντ.



Από την πλευρά της, η Σίντι Κρόφορντ ανέφερε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ την πασαρέλα που έκανε προς τιμήν του οίκου στο Μιλάνο, το 1991.

«Ήταν μία ιστορική στιγμή στην καριέρα μου. Τότε εγώ, η Ναόμι Κάμπελ, η Λίντα Ευαγγελίστα και η Κρίστι Τέρλινγκτον είχαμε περπατήσει αγκαλιά την ώρα που έπαιζε το τραγούδι «Freedom» του George Michael. Ηταν μοναδικά».

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας