Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Οι 22 κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018





Η τσάντα αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι στο ντύσιμο μιας γυναίκας. Δεν έχει μόνο πρακτικό χαρακτήρα, αλλά προσθέτει στυλ στο σύνολο που θα επιλέξει να φορέσει. Γι’ αυτό το λόγο, οι περισσότερες γυναίκες έχουν συνήθως μια μεγάλη συλλογή από σχέδια, μεγέθη και χρώματα στις τσάντες.




Κάποιες είναι διαχρονικές και άλλες είναι πιο μοντέρνες. Επομένως, η ανανέωση αυτού του αξεσουάρ πολλές φορές είναι απαραίτητη, προκειμένου να δημιουργηθούν υπέροχοι συνδυασμοί με τις τσάντες και τα ρούχα σας, βασισμένοι στα fashion trends της σεζόν. Τι τσάντες θα φορεθούν λοιπόν αυτή την Άνοιξη και το Καλοκαίρι;

Ακολουθεί η λίστα με τις 22 κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018. Δείτε και ενημερωθείτε για τα σχέδια, τα μεγέθη και τα χρώματα του αγαπημένου αξεσουάρ των γυναικών που θα φορεθούν αυτή τη σεζόν.
1. Τσάντα πουγκί – Bucket Bag



Η τσάντα πουγκί αποτελεί μια από τις πιο ωραίες επιλογές για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Αποτελεί συνήθως ένα πιο casual στυλ τσάντας που μπορεί να χωρέσει πολλά πράγματα και κυκλοφορεί σε πολλά διαφορετικά σχέδια, καλύπτοντας όλα τα γούστα. Ορισμένες είναι πιο θηλυκές και κομψές και άλλες πιο ροκ και ιδιαίτερες. Βρείτε λοιπόν το ιδανικό σχέδιο στην τσάντα πουγκί για να την συνδυάσετε με το ανάλογο ντύσιμο.
2. Μικρό τσαντάκι χιαστή




Μια ακόμη από τις κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 είναι και το μικρό χιαστή τσαντάκι. Είναι ένα αξεσουάρ ιδανικό για τις βραδινές εξόδους που δεν χρειάζεται να κουβαλάτε πολλά πράγματα, αλλά μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις.
3. Σκληρή τσάντα και τσάντα κουτί – Solid Bag & Box Bag



Για τις στιγμές που χρειάζεστε μια τσάντα που προστατεύει τα πράγματα σας από θραύση, μια σκληρή τσάντα ή κάποια σε σχήμα κουτιού είναι η ιδανική. Τα σχέδια τους είναι ποικίλα και κυμαίνονται από κομψά τετράγωνα ή ορθογώνια κουτιά μέχρι περίεργα σχήματα.

Στις πασαρέλες είδαμε αρκετά σκληρά σακίδια πλάτης, όπως και άλλα είδη τσάντας. Μια σκληρή τσάντα ωστόσο δεν είναι πάντα πρακτική διότι δεν μπορεί να παραμορφωθεί. Το μόνο σίγουρο είναι πως αντέχει περισσότερο.
4. Στρογγυλή τσάντα και τσάντα με στρογγύλεμα στην βάση της



Μια saddle, όπως ονομάζεται η κλασσική τσάντα με στρογγυλεμένη βάση, διαθέτει ένα ρουστίκ ύφος και είναι ιδανική για να την συνδυάσετε με casual εμφανίσεις. Συνήθως είναι δερμάτινη, αλλά υπάρχουν και πιο μοντέρνες εκδοχές της.

Από την άλλη μεριά, οι πιο μικρές και ολοστρόγγυλες ή κυκλικές τσάντες έχουν μια πιο χαριτωμένη και παιχνιδιάρικη όψη και αποτελούν εξίσου μια από τις κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018.
5. Τεράστια τσάντα (oversized bag), τριγωνικός σάκος και μικρό σακίδιο – βαρελάκι



Για τις γυναίκες που θέλουν να κουβαλούν μαζί τους τα πάντα, μια τεράστια τσάντα, ένας τριγωνικός σάκος και το γνωστό και αγαπημένο βαρελάκι αποτελούν must επιλογή της εποχής.

Συνήθως οι oversized τσάντες τείνουν να δείχνουν ογκώδεις και άκομψες, ωστόσο τα φετινά σχέδια που παρουσιάστηκαν από τους διάσημους οίκους μόδας είχαν έξυπνα σχήματα. Τα υπέροχα σχέδια και η ποικιλία στα χρώματα τους, έδειχναν κομψά και όμορφα παρά το μεγάλο τους μέγεθος.

Από την άλλη μεριά οι hobo bags συνδυάζονται εύκολα και είναι πολύ άνετες. Για την περίοδο Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 το βασικό σχέδιο αυτού του τύπου τσάντας ήταν το τριγωνικό και όχι το τόσο στρογγυλεμένο που είναι πιο συνηθισμένο.

Τέλος, οι τσάντες τύπου σακιδίου – βαρελάκι έχουν αρκετό χώρο για να κουβαλήσετε μαζί σας τα πάντα. Είναι κομψές και πολύ όμορφες. Επειδή όμως πολλές φορές χρειαζόμαστε ένα πιο «φυσιολογικό» μέγεθος τσάντας, οι duffel bag, όπως επίσης ονομάζονται, θα κυκλοφορήσουν φέτος και σε μικρότερα μεγέθη.
6. Ψάθινη τσάντα



Μια από τις πιο χαρακτηριστικές κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 είναι και οι ψάθινες. Συνυφασμένες με την θάλασσα και τα πικνίκ, οι τσάντες αυτές θα αποτελέσουν μια υπέροχη επιλογή για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις. Θα τις δούμε σε πολλά μεγέθη και σε σχέδια ιδανικά για πιο κομψές και επίσημες εμφανίσεις, αλλά και για casual look.
7. Τσαντάκι μέσης τύπου μπανάνας και ζώνης



Αν θέλετε να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα και να μην βαρύνετε τους ώμους σας, το τσαντάκι μέσης είναι μια πολύ καλή επιλογή για την σεζόν. Επιλέξτε ανάμεσα στα πιο casual και αθλητικά τσαντάκια μέσης τύπου μπανάνας και σε αυτά που κρέμονται από μια ζώνη.

Τα δεύτερα, δηλαδή τα τύπου ζώνης, είναι πιο κομψά και εντυπωσιακά αξεσουάρ, αλλά χωράνε λιγότερα πράγματα. Μπορούν να ολοκληρώσουν ένα υπέροχο σύνολο με παντελόνι ή φούστα και να φορεθούν ακόμη και στις βραδινές σας εξόδους.
8. Διπλή, τριπλή κ.ο.κ. τσάντα



Αν μια τσάντα δεν σας είναι αρκετή, μπορείτε να ακολουθήσετε μια από τις κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 που θέλει τον συνδυασμό περισσοτέρων από μιας τσάντας. Τσάντες με το ίδιο ή διαφορετικό μέγεθος μπορούν να ενωθούν και να δημιουργήσουν μια υπέροχη multi-bagging ιδέα.
9. Τσάντα σε σχήμα ζώου, γεωμετρικό ή γενικότερα περίεργο



Σας αρέσει να ξεχωρίζετε; Τότε οι τσάντες σε περίεργα σχήματα είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να το πετύχετε. Μια τσάντα σε σχήμα ζώου, πάκου χαρτονομισμάτων ή απλά σε κάποιο γεωμετρικό σχήμα είναι must για την σεζόν. Επιλέξτε λοιπόν το σχέδιο που σας αρέσει και θα κάνει την εμφάνιση σας μοναδική.
10. Τσάντα μαξιλάρι



Αν ο ύπνος είναι κάτι που απολαμβάνετε και θα θέλατε να μπορείτε να κλείσετε για λίγο τα μάτια σας ακόμη και στα μέσα μεταφοράς, τότε η τσάντα μαξιλάρι είναι ιδανική για εσάς. Είναι ένα χουχουλιάρικο και όμορφο αξεσουάρ που συνδυάζεται με όλα σας τα casual σύνολα. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να μεταφέρετε τα απαραίτητα, ενώ παράλληλα μπορείτε να πάρετε και έναν υπνάκο. Προσοχή όμως στους ελαφροχέρηδες…
11. Γούνινη τσάντα



Μπορεί η γούνα να είναι συνδυασμένη με πιο κρύες εποχές, όπως το Φθινόπωρο και ο Χειμώνας, ωστόσο οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 την φέρνουν και πάλι στο προσκήνιο. Τσάντες καλυμμένες ή διακοσμημένες μερικώς με γούνα θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και αυτή τη σεζόν.
12. Κρόσσια και φούντες διακοσμούν μια τσάντα



Τα κρόσσια δεν αποτελούν μόνο μια κορυφαία τάση της μόδας στα ρούχα, αλλά και στα παπούτσια και τις τσάντες. Θα τα δούμε να διακοσμούν κάθε είδος τσάντας και να αποπνέουν έναν αέρα Άγριας Δύσης. Δοκιμάστε λοιπόν να συνδυάσετε μια τσάντα με κρόσσια και ένα cowboy style σύνολο, δημιουργώντας έτσι ένα εντυπωσιακό ντύσιμο για casual εμφανίσεις.

Αντίστοιχα θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και οι θύσανοι, οι γνωστές φούντες. Συνήθως φτιαγμένες από δέρμα, οι φούντες προσθέτουν στυλ σε μια τσάντα και απογειώνουν την εμφάνιση της. Άλλοτε μεγάλοι και άλλοτε μικρότεροι σε ποικιλία σχεδίων, οι θύσανοι θα αποτελέσουν ένα από τα κορυφαία διακοσμητικά στοιχεία στις τσάντες της Άνοιξης και του Καλοκαιριού.
13. Τσάντα με διακοσμημένο χερούλι



Τα χερούλια από αλυσίδα σε μια τσάντα προσθέτουν υπέροχο στυλ. Αν μάλιστα επιλέξετε κάποιο στολισμένο με κοσμήματα αλυσιδάκι, τότε το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό. Πολλοί ήταν οι διάσημοι οίκοι που θέλησαν να προσθέσουν αυτή την λεπτομέρεια στις τσάντες τους και να τις κάνουν πιο ενδιαφέρουσες.

Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε αυτό το διακοσμημένο τσαντάκι και να το συνδυάσετε με ένα επίσημο σύνολο για γάμο, βάφτιση ή κάποια εκδήλωση.
14. Τσάντα με τρουκς και γενικότερα με punk και λαμπερό ύφος



Για τις γυναίκες που λατρεύουν το πιο ροκ και punk στυλ, τα τρουκς (μεταλλικά στοιχεία) στις τσάντες θα τους χαρίσουν την όψη που θα απογειώσει το σύνολο τους. Σακίδια, αλλά και κάθε είδους τσάντα διακοσμημένη με αυτές τις μικρές μεταλλικές λεπτομέρειες είναι ιδανικές για δερμάτινα σύνολα και όχι μόνο.
15. Διακοσμητικά λουλούδια σε φλοράλ μοτίβο ή ανάγλυφα



Οι τσάντες με λουλούδια τόσο σε print, όσο και σε ανάγλυφα σχέδια δεν θα μπορούσαν να μην αποτελούν μια από τις κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018. Εξάλλου τα λουλούδια είναι σήμα κατατεθέν την σεζόν. Επιλέξτε λοιπόν μια τσάντα γεμάτη χρώμα και παιχνιδιάρικη όψη για να ολοκληρώσετε το ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό σας ντύσιμο.
16. Τσάντα με διακοσμητικές παγιέτες – πούλιες και χάντρες



Για τις λαμπερές και βραδινές συνήθως εμφανίσεις η επιλογή μιας τσάντας διακοσμημένης με παγιέτες – πούλιες και χάντρες είναι ιδανική. Ειδικά αν πρόκειται για μια τσάντα τύπου clutch. Μπορεί οι συγκεκριμένες τσάντες να χρειάζονται πολύ κόπο και χρόνο για να δημιουργηθούν, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι ξέγνοιαστο και έχει μποεμικό ύφος.
17. Με αυτοκόλλητα σιδερότυπα



Κάνοντας δυναμικό come back από την punk rock εποχή της δεκαετίας του ’70 οι τσάντες που είναι διακοσμημένες με patches, δηλαδή αυτοκόλλητα σιδερότυπα θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 που θα διακοσμήσει όλων των ειδών τις τσάντες.
18. Λευκή, παστέλ ή διάφανη τσάντα



Κορυφαίες αποχρώσεις στις τσάντες για τη σεζόν θα είναι το λευκό και τα παστέλ χρώματα. Το λευκό αποπνέει φρεσκάδα και μινιμαλισμό, ενώ οι παστέλ χρωματισμοί προσθέτουν μια γλυκιά νότα στα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά σύνολα της εποχής.

Από την άλλη μεριά, η τάση του διάφανου πλαστικού στις τσάντες, που παρουσιάστηκε από πολλούς οίκους, ήρθε να ολοκληρώσει την αντίστοιχη κορυφαία τάση στα παπούτσια.
19. Τσάντα με ρίγες



Οι ρίγες σε μια τσάντα είναι ένα παιχνιδιάρικο και υπέροχο μοτίβο που συνδυάζεται εύκολα. Αποπνέουν δυναμισμό, αλλά και ιδιαιτερότητα, ανάλογα με τις αποχρώσεις τους, το είδος της τσάντας και τα διακοσμητικά της στοιχεία. Το συγκεκριμένο μοτίβο είναι περισσότερο casual παρά επίσημο.
20. Cartoon Bag



Αν σας αρέσουν οι πιο παιχνιδιάρικες επιλογές στις τσάντες, αλλά και τα cartoon ή οι χαρακτήρες, τότε η κορυφαία αυτή τάση της σεζόν θα σας εντυπωσιάσει. Τσάντες εμπνευσμένες από τα κόμικς που αποπνέουν παιδικότητα και προσθέτουν μια χιουμοριστική νότα στην γκαρνταρόμπα σας.
21. Με την φίρμα μπροστά και στο κέντρο



Αποδείξτε την φινέτσα σας, αναδεικνύοντας την φίρμα της τσάντας σας. Η φετινή μόδα στις τσάντες θα σας βοηθήσει να το πετύχετε. Πολλές από τις διάσημες και ακριβές φίρμες πρόσθεσαν στα σχέδια που δημιούργησαν το Logo τους με μεγάλα γράμματα στο μπροστινό και κεντρικό μέρος της τσάντας.
22. Αδιάβροχο για τσάντα



Οι διάσημοι οίκοι μόδας θέλησαν να παρουσιάσουν και ένα πρακτικό αξεσουάρ για τις ακριβές σας τσάντες που θα τις προστατεύσει από την βροχή.

Ο λόγος για τα αδιάβροχα τσάντας από πλαστικό που μοιάζουν με φούστες και καλύπτουν την τσάντα με ένα προστατευτικό κάλυμμα.

Στις πασαρέλες είδαμε ένα σωρό διαφορετικές ιδέες. Κάποιες μονόχρωμες, άλλες πολύχρωμες και άλλες διακοσμημένες με το λογότυπο ή το σήμα της εταιρείας. Όποιο κι αν είναι όμως το μοτίβο του αδιάβροχου, αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι η πρακτική του χρήση.

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας