Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

10 σαγηνευτικά μακιγιάζ για καφέ μάτια




Έχεις καστανά μάτια και θέλεις να τα αναδείξεις με κάποιο υπέροχο μακιγιάζ; Διάλεξε από αυτά τα 10 μακιγιάζ για καφέ μάτια το αγαπημένο σου.


Μακιγιάζ για καφέ μάτια





Συνέχισε να διαβάζεις και διάλεξε το αγαπημένο σου μακιγιάζ για καφέ μάτια.






1)Ένας τόνος μπλε



Το μπλε χρώμα αναδεικνύει το φυσικό καστανό των ματιών σου σε ότι απόχρωση και να το βάλεις. Χρησιμοποίησε ένα απαλό ροδακινί στο καπάκι του ματιού σου και συμπλήρωσε από κάτω ένα μπλε ανοιχτό ή σκούρο μολύβι. Αμέσως τα μάτια σου θα γίνουν πιο σαγηνευτικά και μεγάλα.






2)Μία απόχρωση από μοβ



Το μοβ είναι ο καλύτερος φίλος για τα καστανά σου μάτια. Διάλεξε την αγαπημένη σου απόχρωση, είτε σκούρα, είτε πιο ανοιχτή και υιοθέτησε αυτό το στυλ. Χρησιμοποίησε μία πιο σκούρα σκιά στην εξωτερική γωνία του ματιού σου και μία πιο ανοιχτή στο καπάκι. Σέταρε το μακιγιάζ με ένα σκούρο μαύρο ή καφέ μολύβι και μπόλικη μάσκαρα και ανέδειξε το χρώμα των ματιών σου.




3)Το πράσινο και το καφέ



Το βαθύ πράσινο είναι και αυτό ένα χρώμα που μπορεί να κάνει το βλέμμα σου σαγηνευτικό και ταιριάζει απόλυτα με τα καστανά σου μάτια. Χρησιμοποίησε την αγαπημένη σου πράσινη σκιά και ένα σκούρο μαύρο ή καφέ μολύβι και θα έχεις ένα πανέμορφο μακιγιάζ.






4)Silver αποχρώσεις



Οι silver αποχρώσεις σκιάς, θα αναδείξουν αμέσως τα μάτια σου. Βάλε μία πιο ανοιχτή σκιά στο καπάκι σου και σβήσε και από κάτω. Πολλές στρώσεις μάσκαρα και ένα καφέ μολύβι θα πλαισιώσουν το τέλειο μακιγιάζ σου.






5)Χρυσό για να εντυπωσιάσεις



Αυτό το μακιγιάζ είναι για πιο glamour εμφανίσεις. Η χρυσή σκιά θα μεταμορφώσει τα μάτια σου και θα τα αναδείξει.







Για περισσότερες ιδέες μακιγιάζ πάτα εδώ




6)Μοβ και γαλάζιο



Το μοβ σε συνδυασμό με το γαλάζιο, κάνουν το κατάλληλο χρώμα για τα καφέ σου μάτια. Μία μοβ σκιά και ένα γαλάζιο μολύβι στην εσωτερική πλευρά του ματιού σου, θα απογειώσει το μακιγιάζ σου.






7)Σκούρο, βαθύ μπλε



Μια εικόνα, χίλιες λέξεις. Το μπλε χρώμα ταιριάζει απίστευτα με τα καστανά σου μάτια και εκτός του ότι τα αναδεικνύει, τα μεγαλώνει κιόλας. Χρησιμοποίησε μία μπλε σκούρα σκιά και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω σου.




8)Φυσικό ματ καφέ



Μία φυσική απόχρωση από καφέ, είναι ένα πολύ όμορφο χρώμα για τα μάτια σου. Μία πιο σκούρα απόχρωση στην εξωτερική γωνία και μία πιο φυσική στο καπάκι και το βλέμμα σου θα αναδειχθεί αμέσως.




9)Smokey eyes



Το smokey styl πάει απίστευτα πολύ με τα καστανά μάτια. Τα μεγαλώνει, τα αναδεικνύει, τα κάνει πολύ όμορφα και σου συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το smokey κόκκινο γλυκό μακιγιάζ.




10)Double eyeliner



Το συγκεκριμένο μακιγιάζ, μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις αποχρώσεις ματιών. Τράβηξε μία διπλή γραμμή eyeliner στο μάτι σου και συνδύασε το με την αγαπημένη σου ανοιχτόχρωμη σκιά.


Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας