Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Η Εβελίνα Παπούλια έφτιαξε βίντεο για την κόρη της και το ανέβασε στο Instagram



Ενα βίντεο-κολάζ αναμνήσεων με την κόρη της έφτιαξε η Εβελίνα Παπούλια και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Το 2017 ήταν μια γεμάτη χρονιά για την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου: έφερε τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική -συμμετείχε στη σειρά «Μπρούσκο»- και μια νέα ζωή στο Λονδίνο για να κυνηγήσει το όνειρό της. H Εβελίνα Παπούλια συγκέντρωσε σε ένα βίντεο στιγμές της Αφροδίτης από τη ζωή της και μάλιστα σε αρκετές από αυτές υπάρχει και η δική της παρουσία.

H Αφροδίτη χαρίζει το αφοπλιστικό της χαμόγελο στο φακό και απολαμβάνει τη χαρά της στιγμής.

«Έχουμε την κλασική σχέση μαμάς και κόρης, αλλά γινόμαστε φίλες όταν εκείνη το επιθυμεί. Είναι ένα γλυκό και συνειδητοποιημένο παιδί και είμαι περήφανη για εκείνη. Μοιάζουμε στα περισσότερα, ειδικά στο πόσο δυναμικές είμαστε. Η Αφροδίτη είναι ήρεμη δύναμη, πετυχαίνει τους στόχους της ακολουθώντας τους δικούς της ρυθμούς, έχει άλλες ταχύτητες από εμένα. (...) «Κάθε γενιά έχει δυσκολίες, το ζήτημα είναι οι νέοι άνθρωποι να έχουν εφόδια και προσωπικότητα, ώστε να μάθουν ν' αντιμετωπίζουν ορθά αυτές τις καταστάσεις, για να καταφέρουν να πετύχουν τα όνειρα τους» έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello η ηθοποιός.

Δείτε το σπάνιο κλικ που δημοσίευσε η Αφροδίτη για τη μητέρα της

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Αγορά» έχει δηλώσει για την κόρη της: «Την έχω μεγαλώσει με το να θέλει να περνάει καλά. Γιατί αν δεν συμβαίνει αυτό κάτι δεν πάει καλά στη σχέση της. Βέβαια θα το παλέψει, γιατί γενικώς δεν είμαστε μια οικογένεια που καταθέτει τα όπλα...Σαν μητέρα είμαι αυστηρή όταν πρέπει. Δεν είμαι καθόλου ο γονέας ελικόπτερο, που θέλει να τα ελέγχει όλα. Την Αφροδίτη την έχω μάθει από πολύ μικρή να είναι αυτόνομη. Από το να μπορεί όταν θα φύγει στο εξωτερικό να μην φτιάχνει τοστ για να φάει αλλά κανονικό φαγητό, μέχρι να ελέγχει τα οικονομικά της. Ένα παιδί που δεν έχω αγωνία για το πως θα επιβιώσει μόνη της».

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η Εβελίνα Παπούλια για την κόρη της και της το αφιέρωσε:

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας