Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

4 έξυπνοι και σύντομοι γρίφοι που θα δοκιμάσουν την ευφυΐα σου



4 έξυπνοι και σύντομοι γρίφοι που θα δοκιμάσουν την ευφυΐα σου

Εάν επιθυμείτε να εξασκήσετε το μυαλό σας, δε χρειάζεται απαραίτητα να κάνετε με το νου σας πολύπλοκες και δύσκολες αριθμητικές πράξεις. Κάποιες φορές αρκεί μία φωτογραφία που έχει ένα κρυμμένο νόημα.

Εμείς σας προτείνουμε να προσπαθήσετε να λύσετε τώρα, τις παρακάτω σπαζοκεφαλιές. Θα βρείτε όλες τις απαντήσεις στο τέλος του άρθρου.

Καυτή καλοκαιρινή μέρα



Ήταν μια καυτή καλοκαιρινή ημέρα κι ένας αστυνομικός αποφάσισε να κάνει λίγη ηλιοθεραπεία στις όχθες ενός ποταμού. Ξαφνικά άκουσε μια γυναίκα να κλαίει.

“Τι συνέβη;“ ρώτησε το κορίτσι που έκλαιγε με αναφιλητά. ”Σε παρακαλώ ηρέμησε και πες μου ό, τι συνέβη από την αρχή μέχρι το τέλος“.

“Είναι εύκολο για εσάς να μου το ζητάτε,” είπε το κορίτσι ανάμεσα στους λυγμούς της. ”Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο δεμένη ήμουν συναισθηματικά με το βραχιόλι μου. Έρχομαι εδώ καθημερινά. Σήμερα έβγαλα το βραχιόλι για να κάνω ηλιοθεραπεία, το ακούμπησα πάνω στο βιβλίο μου κι αποκοιμήθηκα κατά λάθος. Όταν ξύπνησα το βραχιόλι μου δεν ήταν εκεί πια.”

Ο αστυνομικός έπεσε σε βαθειά περισυλλογή. Γύρω από το σημείο που καθόταν το κορίτσι, δεν υπήρχαν πατημασιές από άλλους, παρά μόνο οι δικιές της. Δεν υπήρχαν άλλοι άνθρωποι κοντά. Σκέφτηκε ότι μόνο ένας από τους τακτικούς επισκέπτες της παραλίας θα μπορούσε να είχε πάρει το βραχιόλι. Όλοι αυτοί τώρα, είχαν σχηματίσει έναν κύκλο γύρω από τον αστυνομικό. Τους έριξε μια ματιά κι αμέσως κατάλαβε ποιος θα μπορούσε να το είχε πάρει.

Εσείς, σκεφτήκατε ποιος είναι αυτός που πήρε το βραχιόλι;

Στο ποτάμι



Ήταν μια καυτή καλοκαιρινή ημέρα, αλλά ο αστυνομικός Βάρνικε ήταν σε υπηρεσία. Μαζί με τον βοηθό του, κυνηγούσαν έναν εγκληματία. Ακολουθώντας τα βήματά του, βρέθηκαν στην ακτή από ένα μικρό αλλά πολύ βαθύ και γρήγορο ποτάμι.

Ο αστυνομικός και ο βοηθός του είδαν κάποιους κολυμβητές, τους πλησίασαν και τους ρώτησαν: “Ψάχνουμε για έναν άντρα στην ηλικία σας. Πρέπει να είναι κάπου εδώ κοντά. Τον έχετε δει;”

”Έτρεξε λίγο πιο μπροστά μας πριν από λίγα λεπτά κι έπεσε μέσα στον ποταμό. Μπορείτε να τον βρείτε στην άλλη όχθη του ποταμού! Βιαστείτε! “

Ο καλός αυτός άνθρωπος προσφέρθηκε να δώσει στον Βάρνικ το σκάφος του, αλλά εκείνος αρνήθηκε.

“Αφήστε τους να ξεφύγουν,” είπε ο επιθεωρητής. ”Τώρα θέλω να γνωρίσω εσάς λίγο καλύτερα.”

Γιατί ο αστυνομικός αποφάσισε να δώσει προσοχή στους κολυμβητές και να μην κυνηγήσει τον φυγά στην άλλη όχθη του ποταμού;

Χριστουγεννιάτικο μυστήριο



Ο αστυνομικός Βάρνικε βρισκόταν σε υπηρεσία κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών. Το πρωί της 25ης Δεκέμβρη είχε μια κλήση στο τηλέφωνό του για ένα περιστατικό. Χτύπησε το κουδούνι της πόρτας και μετά από ένα λεπτό του άνοιξε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος. Ο αστυνομικός συστήθηκε με την ιδιότητά του και είπε: «Πρέπει να επιθεωρήσω προσεκτικά το διαμέρισμά σας. Έχουμε μια καταγγελία από τον γείτονά σας ότι χθες, παραμονή Χριστουγέννων, ήρθε στο διαμέρισμά σας για ένα πάρτι. Ενώ τραγουδούσε τραγούδια μαζί με την οικογένειά σας δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, εσείς διαρρήξατε το διαμέρισμά του και κλέψατε πολλά και πολύτιμα αντικείμενα.»

Ο ιδιοκτήτης απάντησε: “Αυτό δεν είναι αλήθεια! Η οικογένειά μου κι εγώ γιορτάσαμε την Παραμονή των Χριστουγέννων στο σπίτι φίλων μας. Πήγαμε στο διαμέρισμά τους το απόγευμα. Είχα λίγο χρόνο να διακοσμήσω το χριστουγεννιάτικο δέντρο πριν φύγω. Επιστρέψαμε πίσω στο σπίτι μας μετά τις 12 τα μεσάνυχτα και πήγαμε για ύπνο αμέσως. Αν θέλετε, μπορώ να ξυπνήσω τη γυναίκα μου και τον γιο μου και θα σας επιβεβαιώσουν κι αυτοί όλα όσα σας έχω πει. ”

“Δεν είναι ανάγκη,” διέκοψε ο επιθεωρητής Βάρνικε. «Είναι προφανές ότι ο γείτονάς σου είναι ψεύτης».

Πώς ο Επιθεωρητής Βάρνικε κατάφερε τόσο γρήγορα να ανακαλύψει ποιος λέει ψέμματα;

Συγκρότημα διαμερισμάτων στη Νέα Υόρκη



Σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στη Νέα Υόρκη, υπάρχουν 100 παντρεμένα ζευγάρια. Όταν ένας από τους συζύγους απατά τη σύζυγό του με μία από τις άλλες γυναίκες, εκείνη δεν το μαθαίνει ποτέ. Με το κουτσομπολιό που γίνεται στο συγκρότημα, όλες οι άλλες σύζυγοι ξέρουν ότι την απατά. Αν μια γυναίκα διαπιστώσει ότι ο σύζυγός της την απατά, τον σκοτώνει το επόμενο πρωί. Κάποιος στέλνει ανώνυμα ένα ηλεκτρονικό μήνυμα σε όλες τις συζύγους του κτιρίου, λέγοντας ότι τουλάχιστον ένας άνδρας στο κτίριο απατά τη γυναίκα του.

Πόσοι σύζυγοι θα σκοτωθούν και μέσα σε πόσο διάστημα;

Απαντήσεις:

1. Ποιος έκλεψε το βραχιόλι;

Το μόνο άτομο που θα μπορούσε να φτάσει στο βραχιόλι χωρίς να αφήσει τα ίχνη του στην άμμο είναι εκείνος με τη ράβδο αλιείας. Ήταν ο πρώτος ύποπτος.

2. Ποιος είναι ο εγκληματίας; Ο ποταμός ήταν βαθύς και γρήγορος. Αν κάποιος αποφάσιζε να τον διασχίσει, θα πνιγόταν αμέσως. Επίσης, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να καταλήξει ο εγκληματίας στην άλλη όχθη. Άρα λοιπόν ο εγκληματίας είναι αυτός που στέκεται εδώ, σε αυτή την όχθη.

3. Γιατί ο αστυνομικός αποκάλεσε τον γείτονα ψεύτη; Παρατήρησε ότι από τη γιρλάντα του χριστουγεννιάτικου δέντρου λείπει ένα λαμπάκι και δεν θα μπορούσε να λειτουργεί χωρίς αυτό. Αυτό σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης πραγματικά στόλισε βιαστικά το χριστουγεννιάτικο δέντρο, γι’ αυτό και δεν έλεγξε αν τα φώτα λειτουργούσαν ή όχι. Ο γείτονάς του δε θα μπορούσε να το γνωρίζει αυτό. Να λοιπόν γιατί έλεγε για τραγούδια δίπλα στο λαμπερό πολύχρωμο δέντρο.

4. Πόσοι σύζυγοι θα σκοτωθούν και πόσο καιρό θα πάρει; Όλοι οι άνδρες που απατούν τις γυναίκες τους θα θανατωθούν και θα χρειαστεί μια νύχτα λιγότερη από τον αριθμό των ανδρών αυτών, μέχρι οι γυναίκες τους να το ανακαλύψουν.Αν ένας άνδρας απατούσε τη γυναίκα του κι αυτή δεν είχε ακούσει κάτι για την απιστία, θα ήξερε έτσι ότι ο σύζυγός της την απάτησε. Εάν υπήρχαν 2 άνδρες που απατούσαν τις γυναίκες τους, τότε και οι δύο αυτές θα σκέφτονταν ότι αφού έχουν ακούσει μόνο για έναν άνδρα που απάτησε, αυτός θα έπρεπε να πεθάνει το επόμενο πρωί. Αν δεν πεθάνει, η καθεμία θα ξέρει ότι και ο σύζυγός της θα την απατήσει . Ακολουθώντας αυτή τη λογική, θα ξέρετε ότι όλοι οι άνδρες θα πεθάνουν μετά από μία νύχτα λιγότερη από τον αριθμό των ανδρών που απάτησαν.

Πηγή

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας