Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Σεξ χωρίς την ψυχή σου είναι βιασμός που επιλέγεις.




Της Ανθής Κατερίνη.

Ο άνθρωπος είναι σώμα, είναι όμως και πνεύμα, μαζί και ψυχή. Όταν η ψυχή πονά, το σώμα συμπάσχει. Όταν ο νους συχνάζει σε σκοτεινά δρομάκια, το σώμα υποφέρει, νιώθει κόπωση, διπλώνεται, ιδρώνει, τρέμει, μένει αδρανές. Όταν η ψυχή χαίρει άκρας υγείας το σώμα συνήθως ακολουθεί και βρίσκει την ίαση χάρης στο άλλο μισό του. Το χτύπημα από ένα βαρύ χέρι αφήνει αποτύπωμα όχι μονάχα στο δέρμα αλλά και στην ψυχή. Ένα τραύμα άλλου είδους. Η κίνηση του σώματος, η γυμναστική συχνά αφυπνίζει και εκκινεί τα στάσιμα συναισθήματα.

Όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορείς να υπάρξεις σε αυτόν τον κόσμο έχοντας ξέχωρα το ένα από το άλλο. Αλληλοεπηρεαζόμενα είναι γι’ αυτό θα σου δώσω μία συμβουλή.

Φύλαξε το κορμί σου για εκείνον που θέλει να κάνει έρωτα με την ψυχή σου. Για εκείνον που την αγγίζει πάντοτε με ευγενικά χέρια. Με τα ίδια χέρια που θέλεις να αγγίξουν και το δέρμα σου. Το σώμα έχει μνήμη και δεν είναι μία άδεια σάρκα. Προσπαθώντας να ξεχωρίσεις την ψυχή σου από το σώμα, δίνοντας το σε άγνωστα απρόσεκτα χέρια θα καταλήξεις με την ψυχή σου κατσιασμένη και ας μην το καταλαβαίνεις. Το σεξ είναι θέμα επιθυμιών, παθών, ενστίκτων, θέμα σωματικό αλλά όχι μόνο. Όντας άνθρωπος δεν μπορείς να την αποκόψεις τελείως την ψυχή σου, καθώς υπάρχει μέσα σου. Είναι μία ανταλλαγή ενεργειών το σεξ, μία εξομολόγηση για τον εαυτό σου, ένα δόσιμο που δεν πρέπει να σου αφαιρεί από τα υπαρχοντά σου, αφήνοντάς σε άδειο αλλά να προσθέτει στους θησαυρούς σου. Ένα χάσιμο που δεν σε απομακρύνει από τον δρόμο σου αλλά που σου προσδίδει σιγουριά για να συνεχίσεις το ταξίδι. Είναι και μία συνεχής γνωριμία, ένας διάλογος.

Έχεις νιώσει ποτέ πως είπες ένα μυστικό σε κάποιον, κάτι σημαντικό για σένα και το μετάνιωσες; Που είπες να ξεγυμνωθείς γιατί πίστευες πως ήταν καλοκαίρι;

Μια γύμνια μοιράζεσαι και στον έρωτα και όχι μόνο την σωματική. Μία γύμνια που ακόμα και αν την αγνοείς, υπάρχει και επιθυμεί την ζεστασιά που δεν μπορεί να δώσει μία στιγμιαία ηδονή. Μη παίρνοντας αυτό που καταβάθος περιμένει απογοητεύεται, κρεμιέται από μία ενδεχόμενη αλλαγή της κατάστασης και ίσως πέσεις στο λάθος να την ζητάς από τον ίδιο άνθρωπο που κανέναν σκοπό δεν είχε να σε μάθει παραπάνω από σαρκικά. Κάθε επαφή ερωτική με ανθρώπους τέτοιους σε φθείρει, σε τραυματίζει ή απλά μειώνει την ικανότητά σου με τον καιρό να βιώσεις συναισθηματικά αυτή την πράξη τόσο που έχεις ξοδευτεί. Αν έμαθες να διώχνεις την ψυχή σου από το δωμάτιο όταν έπεφτες πάνω σε ένα σώμα πρόσεξε μην έπειτα δεν ξέρεις πώς να την φέρεις πίσω. Μην σου μοιάζουν όλα τα κορμιά ίδια και δεν μπορείς να τα ξεχωρίσεις.


Την στιγμή που μέσα σου υπάρχει έστω και ένας μικρός δισταγμός, που μία φωνή διαφωνεί, πες «όχι». Και αυτό το όχι σου, αν το ακουμπήσουν δίχως σεβασμό, τότε να ξέρεις, πως αυτό το όχι ήταν ό, τι πιο σωστό θα μπορούσες να είχες κάνει για τον εαυτό σου. Διότι δεν αξίζεις τίποτα λιγότερο από τρυφερά χάδια στην ψυχή σου.

Όταν το σεξ συμβαίνει χωρίς την συναίνεση σου είναι ένας βιασμός που δεν τον επιλέγεις. Όταν το σεξ συμβαίνει χωρίς την συναίνεση της ψυχής σου είναι ένα είδος βιασμού, το οποίο εσύ επιλέγεις. Γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός και ό,τι κάνεις, κάντο συνειδητά. Να σε προσέχεις. Να σε προσέχεις ακόμα και αν δεν σε προσέχουν. Να σε προσέχεις από αυτούς που δεν σε προσέχουν. Να σε προσέχεις από τον ίδιο σου τον εαυτό. Να λες το «ναι» μόνο εκεί που όλη σου η ύπαρξη το φωνάζει!

αναπνοές

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας