Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Τα πιο top φθινοπωρινά παπούτσια για φέτος το φθινόπωρο του 2017



Εσύ γνωρίζεις ποια είναι τα πιο τοπ φθινοπωρινά παπούτσια για τη φετινή σεζόν; Στη παρακάτω λίστα θα βρεις κάποια πολύ όμορφα σχέδια για να διαλέξεις το αγαπημένο σου φθινοπωρινό παπούτσι.






Άνετα αθλητικά



Τα αθλητικά παπούτσια είναι πάντα στη μόδα ανεξάρτητα από την εποχή και το έτος που διανύουμε. Άνετα, όμορφα σε πολλά σχέδια και στυλ για να σου δώσουν έναν καθημερινό και νεανικό αέρα στην εμφάνιση σου. Διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα και συνδύασε τα όλες τις ώρες της ημέρας.








Βελούδινες γόβες



Το βελούδο είναι πολύ της μόδας φέτος και θα υιοθετηθεί σχεδόν παντού. Σε μπλούζες, παντελόνια, σακάκια, μπουφάν αλλά και στα αγαπημένα σου παπούτσια. Αν είσαι και λάτρης των ψηλών, κομψών παπουτσιών, θα αγαπήσεις τις ψηλές βελούδινες γόβες στο αγαπημένο σου χρώμα.







Δερμάτινα μποτάκια



Τα δερμάτινα μποτάκια με χαμηλό τακούνι είναι και φέτος στη μόδα. Συνδύασε τα με ένα casual ντύσιμο όλες τις ώρες της ημέρας για να είσαι πιο άνετα αλλά και για να δουν όλοι το υπέροχο στυλ σου.





Μπότες πάνω από το γόνατο



Οι μπότες πάνω από το γόνατο, έχουν και φέτος τη τιμητική τους. Εκτός του ότι σου προσδίδουν στυλ και άποψη, σε ψηλώνουν και ευθυγραμμίζουν τη σιλουέτα σου. Φόρεσε τις όλες τις ώρες της ημέρας με ότι στυλ και να διαλέξεις.








Flat με άποψη



Το συγκεκριμένο στυλ παπουτσιών, είχε κάνει θραύση πέρυσι μιας και εκτός του ότι έχουν ένα ιδιαίτερο ”αντρικό” στυλ, είναι και πολύ άνετα και μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είτε δερμάτινα, βελούδινα, με κορδόνια ή χωρίς, θα γίνουν το αγαπημένο σου παπούτσι.








Love for sneakers



Και ποιος δεν αγαπάει τα sneakers; Ένα παπούτσι που ήρθε για να μείνει. Ένας συνδυασμός άνετου, ξεκούραστου και πολύ όμορφου παπουτσιού, δεν σου αφήνει αμφιβολίες για να μην το αγοράσεις αμέσως μόλις το δεις.








Μποτάκια με εσωτερική γούνα



Ένα από τα πιο αγαπημένα μου σχέδια παπουτσιών, μιας και εκτός από άνετο και πολύ μοδάτο, είναι και ζεστό για τις κρύες νύχτες του φθινόπωρου και του χειμώνα. Ένα casual, άνετο ντύσιμο σε συνδυασμό με αυτά τα παπούτσιαθα σε εντυπωσιάσει.

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας