Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Λαχταριστά Ferrero Rocher με μόνο 3 υλικά



Το Ferrero Rocher είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα γλυκά όλων. Μάθε τώρα πως να τα φτιάξεις μόνος/η σου εύκολα με μόνο 3 υλικά.

Το Ferrero Rocher είναι το αγαπημένο μου γλυκό. Όταν ήμουν μικρή έκανα αμάν και πως για να μου πάρει ένα κουτί η μητέρα μου. Μέχρι και σήμερα τα λατρεύω αλλά επειδή είναι λίγο ακριβά, δεν τα αγοράζω πολύ συχνά.

Ωστόσο, δεν το έβαλα κάτω και έψαξα και βρήκα τη πιο φθηνή λύση. Η πιο νόστιμη αλλά και εύκολη συνταγή, μόνο για σένα.




Εύκολα Ferrero Rocher










Τι θα χρειαστείς:
250 γραμμάρια σπασμένα καρύδια
200 γραμμάρια μπισκότα
2-3 κουταλιές της σούπας Νουτέλα





Για την επικάλυψη σοκολάτας:
200 γραμμάρια κουβερτούρα
100 γραμμάρια βούτυρο




Εκτέλεση



Για αρχή παίρνουμε τα μπισκότα και τα βάζουμε στο μπλέντερ. Τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν σκόνη και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Στη συνέχεια, παίρνουμε τα καρύδια και τα σπάμε και αυτά στο μπλέντερ μέχρι να μείνουν μικρά κομματάκια. Αφού το κάνεις αυτό, ανακατεύεις μαζί τα μπισκότα και τα καρύδια στο ίδιο μπολ. Τέλος, προσθέτεις τηΝουτέλα και ανακατεύεις μέχρι να γίνει ένα μείγμα. Βάζεις λίγη λαδόκολλα σε ένα ταψί και πλάθεις μικρά μπαλάκια από τη ζύμη των Ferrero. Τα τοποθετείς πάνω στη λαδόκολλα με λίγη απόσταση μεταξύ τους και τα βάζεις στο ψυγείο να παγώσουν για μία ώρα.

Για περισσότερα νόστιμα γλυκά πάτα εδώ

Για την επικάλυψη της σοκολάτας θα κάνεις το εξής: Λιώσε τη κουβερτούρα σε Μπεν Μαρί ή για δύο λεπτά στον φούρνο μικροκυμάτων και αφού λιώσει καλά, πρόσθεσε μέσα και το βούτυρο. Ανακάτεψε καλά και άσε το στην άκρη για λίγο.

Βγάλε από το ψυγείο τα μπαλάκια Ferrero Rocher και βούτηξε τα ένα ένα μέσα στη λιωμένη σοκολάτα. Σέρβιρε τα σε μία πιατέλα με λαδόκολλα και άσε τα να παγώσουν καλά για άλλη μία ώρα. Το γλυκό μας είναι έτοιμο να φαγωθεί με λατρεία! Για πιο παιχνιδιάρικη όψη, αν θέλεις πασπάλισε τα με λίγη τρούφα ή ζάχαρη άχνη.

Καλή επιτυχία!

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας