Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Πανεύκολα κριτσίνια γεμιστά με διάφορα τυριά και μπέικον



Φτιάξε και εσύ πανεύκολα κριτσίνια γεμιστά με λαχταριστά κίτρινα τυριά και καλοψημένο μπέικον. Κάνε τον συνδυασμό που εσύ θέλεις και εντυπωσίασε.


Πανεύκολα κριτσίνια γεμιστά



Θες να φτιάξεις και εσύ τα πιο νόστιμα κριτσίνια σε ελάχιστο χρόνο; Έλα μαζί μου για να μάθεις πως να δημιουργήσεις και εσύ τα πιο ενδιαφέρον κριτσίνια με διάφορα τυριά και μπέικον.



Συνέχισε να διαβάζεις και μάθε και εσύ πως να φτιάξεις κριτσίνια γεμιστά.






Τι θα χρειαστείς:





1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
2 αυγά
ελαιόλαδο
κίτρινα τυριά της επιλογής σου
100 γραμμάρια μπέικον
1 κουταλιά του γλυκού βούτυρο










Διαδικασία



Η διαδικασία της συγκεκριμένης συνταγής γίνεται πανεύκολα και με πολύ απλά βήματα. Θα λατρέψεις τα συγκεκριμένα κριτσίνια και θα θέλεις να τα απολαμβάνεις με πολλούς τρόπους κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ακολούθησε τις συμβουλές μου και φτιάξε και εσύ τα πιο υπέροχα, κριτσανιστά κριτσίνια.

Για αρχή, βγάλε το φύλλο σφολιάτας από το ψυγείο για να μαλακώσει καλά. Μόλις μαλακώσει, βάλε λίγο αλεύρι σε μία επιφάνεια ή άπλωσε το σε μία λαδόκολλα για να μην κολλάει. Έπειτα, τύλιξε το σε ένα ρολό και κόψε με ένα πολύ καλό μαχαίρι, μικρά ρολάκια τη ζύμη. Ξετύλιγε τα και τώρα θα παρατηρήσεις ότι είναι έτοιμες μικρές λωρίδες. Στρίψε τη κάθε μία λωρίδα στο σχέδιο της επιλογής σου και τοποθέτησε τις σε ένα ταψάκι που θα του έχεις βάλει μία λαδόκολλα.



Για περισσότερες νόστιμες συνταγές δες εδώ



Στη συνέχεια βάλε το βούτυρο να λιώσει σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και μόλις ζεσταθεί, ρίξε μέσα το μπέικον σε πολύ μικρά κομματάκια. Τσιγάρισε το για 10 με 15 λεπτά μέχρι να πάρει ένα ροδοκόκκινο χρώμα. Άφησε το στην άκρη για να κρυώσει λίγο.

Μετά, χτύπησε καλά τα αυγά σε ένα μπολ και άδειασε τα τυριά της επιλογής σου σε ένα άλλο μπολ. Πάρε μία μία τις λωρίδες της σφολιάτας και πέρασε τις πρώτα από το αυγό, έπειτα από το μπέικον και τέλος από τα τυριά για να κολλήσουν καλά όλα τα υλικά μαζί. Κάνε την ίδια διαδικασία για όλα τα κριτσίνια.

Τοποθέτησε τα πάλι στη λαδόκολλα και ψήσε στους 180 βαθμούς Κελσίου για περίπου 15-20 λεπτά. Τα κριτσίνια μας είναι έτοιμα να τα απολαύσεις.



Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας