Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Διώξε τη μυρωδιά τσιγάρου από το μαλλί σου στη στιγμή



Μάθε τώρα πως να εξαφανίσεις την ενοχλητική μυρωδιά τσιγάρου από το μαλλί σου, γρήγορα και εύκολα. Η λύση είναι δίπλα σου.




Διώξε τη μυρωδιά τσιγάρου από τα μαλλιά σου








Έχεις περάσει μια τέλεια βραδιά χορεύοντας και διασκεδάζοντας στο πιο ωραίο κλαμπ της πόλης, γελώντας, φλερτάροντας και μιλώντας με όλο τον κόσμο.
Όμως μετά από αυτή την υπέροχη νύχτα ξυπνάς και μυρίζεις κάτι άσχημο πάνω σου, αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις από που προέρχεται αυτή η μυρωδιά.
Μυρίζεις τα μαλλιά σου και ανακαλύπτεις ποια είναι η αιτία. Έχουν πάρει την δύσοσμη μυρωδιά του τσιγάρουπου τόσο μισείς και δεν αντέχεις.


Αναρωτιέσαι πως να την ξεφορτωθείς εφόσον δεν προλαβαίνεις να λουστείς ξανά;
Έχω ψάξει πολλούς τρόπους για να βρω το μυστικό πως να αντιμετωπίσω το συγκεκριμένο πρόβλημα, γιατί οι σημερινοί ρυθμοί της καθημερινότητας μας θέλουν όλη μέρα να τρέχουμε έξω, τόσο με την δουλειά όσο και με τις κοινωνικές μας υποχρεώσεις.


Για περισσότερες συμβουλές για τα μαλλιά σου πάτα εδώ



Ερχόμαστε αντιμέτωπες με διάφορες μυρωδιές που απορροφούν τα μαλλιά μας. Όμως δεν μπορούμε να λουζόμαστε καθημερινά διότι δεν κάνει καλό για το ph τον μαλλιών μας και το τριχωτό της κεφαλής μας.

Αλλά ως γυναίκα δεν μπορείς να ανεχθείς αυτές τις μυρωδιές που σου χαλάνε την διάθεση, αλλά δυστυχώς τις συναντάμε παντού. Μια από αυτές της δυσάρεστες οσμές είναι ο καπνός του τσιγάρου, διότι όσο και φανατική αντί καπνίστρια και να είσαι και να προσπαθείς να το αποφεύγεις, πάντα θα σε κυνηγάει.
Εκεί που πίνεις τον καφέ σου στην καφετέρια που συχνάζεις ένα συννεφάκι καπνού σε ακολουθεί, και όταν επιστρέφεις στην δουλειά μετά το διάλειμμα σου δεν μπορείς να ξεφορτωθείς αυτή την μυρωδιά και σου χαλάει την διάθεση αλλά σου έχω την λύση.






Μυρωδιά τσιγάρου και λύση



Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι απλό. Απλά ψεκάζουμε το αγαπημένο μας άρωμα στην βούρτσα μας και χτενιζόμαστε απαλά. Αμέσως θα νιώσετε να αποχωρεί η άσχημη μυρωδιά και τα μαλλιά σας να μοσχοβολάνε.

Προσοχή μην ρίξετε την κολόνια σας απευθείας στο κεφάλι σας γιατί μπορεί να προκαλέσετε ερεθισμό και φαγούρα. Ούτε συνιστάται να την ψεκάσουμε απευθείας στα μαλλιά μας, δεν μπορούμε να υπολογίσουμε την ποσότητα που θα πέσει οπότε δεν θέλουμε να έχουμε ως αποτέλεσμα μερικές τούφες κολλημένες και ξερές.

Βρήκες αυτή τη συμβουλή ενδιαφέρον; Άσε μας από κάτω σε σχόλιο και εσύ τη δική σου.

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας