Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Φθινοπωρινά νύχια | 9 από τα πιο όμορφα φθινοπωρινά σχέδια νυχιών



Τα πιο κομψά φθινοπωρινά νύχια μόνο για σένα. Διάλεξε από τη παρακάτω λίστα τα αγαπημένα σου.



1)Γκρι ματ



Το κλασικό γκρι βερνίκι νυχιών, για όλες τις εποχές και ειδικά για το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Ένα ιδιαίτερο χρώμα για τις κρύες νύχτες του φθινοπώρου. Αν σου αρέσουν τα ματ βερνίκια και το απλά χρώματα, θα γίνει από τα πιο αγαπημένα σου.








2)Ζεστό καφέ με χρυσές λεπτομέρειες



Το καφέ ήταν πάντα ένα πολύ ζεστό και γλυκό χρώμα. Θυμίζει τα μαραμένα φύλλα του αγαπημένου σου δέντρου που πέφτουν απαλά στο χώμα, ένα όμορφο φθινοπωρινό πρωινό.






3)Classic Black



Το κλασικό, κομψό μαύρο είναι στη μόδα όλες τις εποχές και όλες τις ώρες της ημέρας. Ειδικά το φθινόπωρο, θα γίνει το αγαπημένο σου βερνίκι που θα μπορείς να το συνδυάσεις με τα πάντα και σε όλες τις περιστάσεις.






4)Βαθύ μπλε με γκρι



Ένα μοναδικό χρώμα για τα νύχια σου που θα λατρέψεις και δεν θα το αποχωρίζεσαι με τίποτα. Το συγκεκριμένο μανό, πάει απίστευτα πολύ με το φθινόπωρο.






5)Πράσινο-χακί



Ένα βαθύ πράσινο, σαν χακί θα γίνει το αγαπημένο σου αυτό το φθινόπωρο. Θα σου θυμίζει τα λιγοστά φύλλα των δέντρων που έχουν μείνει ανέπαφα και δεν έχουν ξαπλώσει στο νωπό χώμα του φθινοπώρου.





Για περισσότερα όμορφα σχέδια νυχιών δες εδώ




6)Πολλά φθινοπωρινά χρώματα μαζί



Διάλεξε τα αγαπημένα σου φθινοπωρινά χρώματα και βάλε φαντασία στα νύχια σου. Δημιούργησε το αγαπημένο σου μανικιούρ για αυτό το φθινόπωρο.






7)Σαν κεράσι



Ένα υπέροχο και πολύ ζεστό χρώμα για αυτό το φθινόπωρο. Θα το αγαπήσεις και δεν θα θέλεις να το αποχωριστείς από τα νύχια σου.






8)Φθινοπωρινό μοβ


Το μοβ ταιριάζει απόλυτα με το φθινόπωρο. Ένα υπέροχο χρώμα για τα νύχια σου. Διάλεξε το και θα εντυπωσιάσεις τους πάντες.






9)Και λίγο χρυσό



Το χρυσό στοιχείο μπορεί να δώσει έναν υπέροχο αέρα στα νύχια σου, ότι εποχή και να είναι. Συνδύασε το με ένα ζεστό, γλυκό χρώμα για φέτος το φθινόπωρο.

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας