Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

16 ιδέες ανανέωσης για τα μαλλιά σας



Μια νέα εποχή ξεκίνησε και όπως κάθε νέα σεζόν η ανανέωση αποτελεί βασικό μέλημα. Ξεκινήστε λοιπόν αλλάζοντας τα μαλλιά σας!



Επιλέξτε την απόχρωση του Φθινοπώρου στα μαλλιά που σας αρέσει, το κούρεμα που σας κολακεύει και το χτένισμα που θα απογειώσει κάθε σας εμφάνιση και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Διαλέξτε χτενίσματα βασισμένα στις κορυφαίες τάσεις της εποχής με τις αλογοουρές κάθε είδους να κλέβουν την παράσταση. Επίσης, τα φυσικά μαλλιά, τα επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα και το καρέ κάθε μήκους θα είναι must επιλογές.

Δείτε λοιπόν 16 υπέροχες ιδέες ανανέωσης για τα μαλλιά σας και αλλάξτε look με τον πιο εύκολο τρόπο!
Ψηλή αλογοουρά



Μια από τις πιο απλές και κομψές ιδέες ανανέωσης για τα μαλλιά σας είναι και η ψηλή αλογοουρά. Πρόκειται για ένα γρήγορο και εύκολο χτένισμα που όμως μπορεί να κάνει την εμφάνισή σας άκρως εντυπωσιακή. Μπορεί να είναι εντελώς απλή και αθλητική ή να γίνει επίσημη με κάποιες μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά. Η πιο απλή ανανεωμένη όψη μιας ψηλής αλογοουράς είναι αυτή που το λαστιχάκι κρύβεται από μια τούφα μαλλιών που στριφογυρίζεται γύρω από αυτό. Η τούφα αυτή μπορεί να είναι απλή ή και πλεξούδα κάθε λογής.
Χαμηλή αλογοουρά



Όπως η ψηλή αλογοουρά, έτσι και η χαμηλή μπορεί να αποτελέσει ένα εκπληκτικό και απλό χτένισμα για γάμο ή βάφτιση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παίξετε λίγο με τις παραλλαγές της κλασσικής αλογοουράς και να αφήσετε την φαντασία σας να δημιουργήσει. Στολίστε την χαμηλή κοτσίδα σας με πλεξούδες, υπέροχα αξεσουάρ – κοκαλάκια και λάμψτε!
Κοντό bob (καρέ)



Το κοντό καρέ έχει αποτελέσει τα τελευταία χρόνια κορυφαία επιλογή στα γυναικεία κουρέματα. Πρόκειται για ένα χτένισμα που κολακεύει τον λαιμό και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Είναι κατάλληλο σχεδόν για όλα τα είδη μαλλιών, αλλά ιδανικό για τις γυναίκες με λεπτά, ολόισια ή σπαστά μαλλιά.
Φιλαριστό κυματιστό bob



Πρόκειται για ένα επιμελώς ατημέλητο χτένισμα που έχει αγαπηθεί πολύ τελευταία. Δεν είναι μόνο η υπέροχη όψη του που το κάνει εντυπωσιακό, αλλά και η ψευδαίσθηση των πυκνών και με όγκο μαλλιών.
Μακρύ καρέ – Lob



Το Lob είναι στην ουσία η μακρύτερη εκδοχή του καρέ και μια από τις κορυφαίες ιδέες ανανέωσης για τα μαλλιά σας. Είναι μεσαίου μήκους και τα μαλλιά φτάνουν μέχρι τον ώμο. Πρόκειται για ένα κούρεμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και κολακεύει κάθε πρόσωπο. Αφήστε τα ίσια ή σπαστά και δημιουργήστε εκπληκτικά χτενίσματα.
Φυσικές μπούκλες



Αν τα μαλλιά σας είναι σγουρά, ξεχάστε το σίδερο ιδιώματος και το πιστολάκι και αφήστε τα ανέμελα και φυσικά, ασχέτως με το μήκος τους. Είναι εξάλλου μια από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018.
Beach waves



Τα beachy waves θα αποτελέσουν και πάλι μια από τις top ιδέες ανανέωσης για τα μαλλιά σας. Είναι ένα επιμελώς ατημέλητο χτένισμα που θυμίζει καλοκαίρι, αλλά φοριέται όλο το χρόνο. Κάντε λοιπόν τα μαλλιά σας ανέμελες μπούκλες είτε είναι μακριά, είτε πάρα πολύ κοντά. Το αποτέλεσμα σε κάθε μήκος μαλλιών είναι και πάλι εντυπωσιακό.
Μαλλιά τοστιέρα



Μια πρωτότυπη και ιδιαίτερη ιδέα για μαλλιά που δεν είναι ίσια, είναι και αυτή της «τοστιέρας». Για την δημιουργία αυτού του extreme, αλλά και όμορφου χτενίσματος θα χρειαστείτε την ειδική πρέσα μαλλιών που έχει τις γραμμώσεις μιας κλασσικής τοστιέρας. Παίξτε λοιπόν και δημιουργήστε υπέροχα χτενίσματα με μαλλιά τοστιέρα. Κάντε όλα τα μαλλιά σας κυματιστά ή μέρος αυτών και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Πηγή

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας