Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Cheesecake με Ferrero Rocher, Nutella & φουντούκια χωρίς ψήσιμο



Ένα υπέροχο Cheesecake με Ferrero Rocher, Nutella και φουντούκια, χωρίς ψήσιμο, που σίγουρα θα απολαύσετε σε όλες τις περιστάσεις. Μια εύκολη συνταγή (από εδώ) για το απόλυτο γλυκό που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε.
Υλικά συνταγής
140 γρ. βούτυρο
300 γρ. μπισκότα digestive
500 γρ. μαλακό τυρί κρέμα (τύπου Philadelphia)
85 γρ. ζάχαρη άχνη
300 ml κρέμα γάλακτος
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
15 σοκολατάκια Rerrero Rocher
5-6 κ.σ. Nutella για επάλειψη
30 γρ. φουντούκια, χοντροκομμένα
Εκτέλεση συνταγής
Βουτυρώνετε ένα τσέρκι ή στρώνετε με λαδόκολλα, ένα στρογγυλό ταψάκι 23 εκ. Χοντροκόβετε τα 5 από τα 15 σοκολατάκια Ferrero Rocher και τα υπόλοιπα τα αφήνετε για διακόσμηση. Χοντροκέβετε τα φουντούκια.
Για τη βάση cheesecake: Βάζετε τα μπισκότα σε multi και τα θρυμματίζετε σε σκόνη. Λιώνετε σε κατσαρολάκι στο βούτυρο το προσθέτετε στα μπισκότα σκόνη και ανακατεύετε καλά να ενσωματωθούν. Τοποθετείτε το μείγμα στο ταψάκι και το πιέζετε ισομερώς σε όλη τη βάση. Το βάζετε στο ψυγείο να κρυώνει.
Για τη γέμιση cheesecake: Χτυπάτε με το μίξερ, τη κρέμα γάλακτος με τη βανίλια σε πηχτή σαντιγί. Σε άλλο μπολ χτυπάτε το τυρί κρέμα και τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψει. Ρίχνετε τη σαντιγί μέσα στο μπολ με το τυρί κρέμα και ανακατεύετε απαλά με μια μαρίζ από κάτω προς τα επάνω, κυκλικά. Προσθέτετε και τα χοντροκομμένα σοκολατάκια Ferrero Rocher και ανακατεύετε για λίγο ακόμα μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως.
Ρίχνετε το μείγμα γέμισης πάνω από τη βάση μπισκότου και ισιώνετε την επιφάνεια με μια μαρίζ. Το βάζετε στο ψυγείο για να παγώσει πολύ καλά για 5-6 ώρες [ιδανικά και όλο το βράδυ].
Για την επικάλυψη και διακόσμηση: Μόλις κρυώσει καλά η γέμιση, λιώνετε τη Nutella σε ένα κατσαρολάκι σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία ανακατεύοντας για 3-4 λεπτά μέχρι να ρέει. Το κατεβάζετε από τη φωτιά και το αφήνετε να μισοκρυώσει . Αλείφετε ελαφρά με ένα κουτάλι την επιφάνεια του cheesecake, γαρνίρετε περιμετρικά την επιφάνεια με τα ολόκληρα σοκολατάκια Ferrero Rocher και στο κέντρο γαρνίρετε με τα χοντροκομμένα φουντούκια. Μόλις κρυώσει η Nutella σερβίρετε και το απολαμβάνετε.

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας