Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ποσό – ρεκόρ για την ακριβότερη τσάντα του κόσμου! (ΦΩΤΟ)





Όλα τα ρεκόρ των δημοπρασιών κατάφερε να σπάσει μια πολυτελή τσάντα Hermes Birkin διακοσμημένη με χρυσό 18 καρατίων και διαμάντια 10 καρατίων, η οποία πουλήθηκε σε δημοπρασία του οίκου Christie’s στο Χονγκ Κονγκ έναντι 380.000 δολαρίων.



Η ματ λευκή τσάντα από δέρμα κροκοδείλου, κατασκευασμένη από τον οίκο Hermes το 2014, πουλήθηκε σε άγνωστο πλειοδότη στο Χονγκ Κονγκ, όπως διευκρίνισε ο οίκος σε δήλωσή του την Τετάρτη. Η τιμή ξεπέρασε κάθε προσδοκία αν αναλογιστεί κανείς ότι η τσάντα ξεκίνησε από τα 258.000 δολάρια.



Οι οίκοι δημοπρασιών καταγράφουν τον τελευταίο καιρό μια πληθώρα νέων ρεκόρ, καθώς οι τιμές των σπάνιων αντικειμένων αυξάνονται.

Προσφάτως ο οίκος Sotheby, πούλησε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με μπλε και ροζ διαμάντια για 57 εκατ. δολάρια στη Γενεύη τον προηγούμενο μήνα. Ο οίκος Phillips επίσης έσπασε ένα ακόμα ρεκόρ πουλώντας μια ολόκληρη περιουσία ένα ρολόι Rolex.



Το προηγούμενο ρεκόρ πώλησης τσάντας είχε σημειωθεί πριν από ένα χρόνο περίπου όταν ο οίκος Christie’s πούλησε μια παρόμοια τσάντα σε δημοπρασία έναντι 300.000 δολάρια.



Η άλλη πολυπόθητη τσάντα είχε κατασκευαστή το 1984 από τον γαλλικό οίκο Hermes προς τιμήν της βρετανής τραγουδίστριας και ηθοποιού Jane Birkin. Η υψηλή τιμή της οφείλεται τόσο στην αρχική ιδιοκτήτριά της αλλά και στην πολύχρονη λίστα αναμονής.


Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας