Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

20 υπέροχα nude σχέδια νυχιών που είναι η κορυφαία τάση της σεζόν.

Τα nude χρώματα όπως και το μαύρο φόρεμα που θα έχετε πάντα στη ντουλάπα σας ή το κόκκινο κραγιόν που θα έχετε πάντα στη τσάντα σας θα είναι πάντα στη μόδα.




Είναι διαχρονικά και δεν έχουν φύγει λεπτό από τη μόδα. Η μαγεία αυτού του χρώματος είναι αξεπέραστη γιατί μπορεί να είναι απλό αλλά μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις. Ο λόγος που το αγαπάμε τόσο οι γυναίκες είναι επειδή ταιριάζει σε όλες μας, οτι χρώμα και να έχει η επιδερμίδα μας και παρά την ηλικία μας.






Ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις είτε θέλετε να πάτε στη δουλειά ή θέλετε να πάτε σε ένα γάμο, είτε ακόμη και να θέλετε να πάτε σε ένα πάρτυ καθώς συνδυάζει το κομψό και το μοντέρνο μαζί.


Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και δείτε πως θα φτιάξετε μόνοι σας nude νύχια!!!!






Τα nude νύχια είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα από οτι ακούγονται. Πλέον υπάρχουν πολλές αποχρώσεις του nude και έτσι μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο τύπο για εσάς. Υπάρχουν απαλές ρόζ κρεμ αποχρώσεις και πολλές άλλες που ούτε καν έχετε φανταστεί. Το nude βερνίκι κάνει τα δάκτυλα σας να φαίνονται πιο λεπτά και πιο μακρυά.Αυτή τη σεζόν, ο κόσμος δεν μιλάει για τις παλιές καθαρές μπεζ αποχρώσεις ή τις ροζέ. Οι συναρπαστικές αποχρώσεις της σεζόν είναι αρκετά διαφανείς για να δώσουν τη δική τους πινελιά. Οι μοντέρνες αποχρώσεις αυτών των αποχρώσεων κυμαίνονται από χρυσό σε μωβ δίνοντας μια νότα διασκέδασης στα nude βερνίκια .


Επιλέγοντας μια nude απόχρωση που να ταιριάζει στο τόνο του δέρματός σας ή το ντύσιμό σας μπορεί να φαίνεται εύκολη υπόθεση, αλλά μπορεί να αποτελέσει μια πρόκληση. Θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά τα χρώματα και τα σχέδια. Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε την απόχρωση που σας ταιριάζει, είναι να τη δοκιμάσετε στα νύχια σας. Αυτές οι αποχρώσεις μπορεί να μοιάζουν καταπληκτικές, αλλά μπορεί να καταλήξετε να μισήσετε τα nude χρώματα . Έτσι, φροντίστε να δοκιμάσετε την απόχρωση πριν πάτε για μανικιούρ. Η nude απόχρωση είναι απαραίτητο να είναι όλο και πιο κοντά στο χρώμα του δέρματος σας προκειμένου να σας ταιριάζει.


Τα nude νύχια είναι το must αυτής της σεζόν. Δοκιμάστε αυτά τα σχέδια και τις αποχρώσεις για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση σας. Σχέδια από τελείες σε λωρίδες και σε μισό-φεγγάρια, ο κατάλογος είναι ατελείωτος. Το κόλπο είναι να κάνετε nude αποχρώσεις με απλά σχέδια.






























































Πηγή

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας