Τελευταια Νεα

Προτεινομενη Αναρτηση

10 Απίστευτες Χρήσεις Της Κρέμας Nivea, Που Θα Ευχόσασταν Να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Θα Ξετρελάνει Όλες Τις Γυναίκες!

1. Αντι-γήρανση Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε ...

Ομορφα Ταξιδια

Έρχεται το καλοκαίρι και είσαι single; Είναι ότι καλύτερο,δες γιατί…

Αχ, πως περιμένουμε όλοι να ξεχυθούμε στα νησιά και στις εξόδους!!! Αυτή η εποχή είναι γεμάτη από χαρά!!




Τρέχεις με φόρα προς την θάλασσα, νιώθεις τον ήλιο να σου καίει το δέρμα, την αλμύρα της θάλασσας πάνω σου. Όλοι είναι χαρούμενοι, διαφορετικοί… Διαβάστε παρακάτω…






Ωστόσο, δεν πειράζει κι αν είσαι μόνη σου, και θα σου πω γιατί…




1. Έχεις χρόνο για να κάνεις πράγματα για σένα


Και το χειμώνα μπορεί να έχεις αλλά το καλοκαίρι τα πράγματα είναι διαφορετικά, πιο λαμπερά. Έχεις την όρεξη και την θέληση να ζήσεις για σένα και να κάνεις ότι γουστάρεις!


2. Ταξίδια με φίλους σου


Τι καλύτερο από το παρεάκι σου σε περιπέτειες που ποτέ δεν είχες ονειρευτεί; Να χάνεστε όλοι μαζί σε εκείνο το νησί, γιατί κάποιος δεν διάβασε σωστά τις οδηγίες και στο τέλος να ανακαλύπτετε το πιο όμορφο σημείο του νησιού.


3. Νέοι έρωτες, νέες περιπέτειες


Είτε ζεις σε νησί, είτε το επισκέπτεσαι ξέρεις πολύ καλά για τι πράγμα μιλάω. Ποτά, ξενύχτια, ξέφρενοι ρυθμοί που σε αγκαλιάζουν και ο ηλιοκαμένος ή ηλιοκαμένη στην άλλη γωνιά του μπαρ να σε κοιτάζει έντονα. Δεν έχεις κάτι να σε σταματήσει ή κάποιον να σκεφτείς ότι θα πληγωθεί, όποτε αφήνεσαι. Η γνωριμία μπορεί να κρατήσει μια βραδιά, μια βδομάδα ή αν είστε τυχεροί να επιβιώσει και το χειμώνα. Όπως και να έχει πάντως έχεις την επιλογή να αφεθείς και να το ζήσεις.


4. Αποχωρίζεσαι το παρατσούκλι του πιστολέρο


Ξέρεις πολύ καλά πως όταν έχεις σχέση ο ελεύθερος χρόνος σου περιορίζεται αισθητά στο μηδέν. Μια οι επέτειοι, μια τα ρομαντικά δείπνα, μια να γιορτάσετε τον έρωτα σας καθημερινά, μια τα ταξίδια, ε έλεος πια! Δεν έχεις χρόνο ούτε για να κοιμηθείς. Το πρωί για μπάνιο μαζί, το βράδυ βολτούλα. Φτάνεις στο σημείο, ρε αδελφάκι μου, να θες να αρπάξεις το ποτήρι και ότι άλλο βρεις και να αρχίσεις να το κοπανάς.


5. Ποτά, ποτά παντού ποτά


Ντάξει, το ότι είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θες το είπαμε, αλλά αν θες μια φορά να παρεκτραπείς δεν χάθηκε και ο κόσμος. Δεν θα χαλάσεις δα και την εικόνα σου σε κανένα, ούτε κινδυνεύεις να ξενερώσεις κανένα. Καλοκαίρι είναι, περίοδος χαλάρωσης είναι, οπότε τι σε νοιάζει τι θα πουν οι άγνωστοι αν μια φορά παρεκτραπείς.


6. Φίλε, έχω μια τρελή ιδέα!


Οκ άκου αυτό, είναι βράδυ βαριέσαι και ξαφνικά σου έρχεται η ιδέα να κάνεις κάτι κουλό και απρόσμενο, δεν ξέρω τι και δεν έχει σημασία. Αλλά ξέρεις ότι μπορείς να το κάνεις, χωρίς να σε ελέγχει κάποιος και να σε ρωτάει γιατί; Γιατί έφυγες;


7. Οικονομία


Μέχρι πρότινος δεν ήξερες τι πάει να πει οικονομία, λίγο τα δωράκια, λίγο η περιποίηση για να μην χάσεις το βλέμμα από το ταίρι σου μιας και το καλοκαίρι ο ανταγωνισμός ανεβαίνει, ε καταλαβαίνεις… Το να είσαι μόνος σου όμως σημαίνει περισσότερα χρήματα για σένα!


8. Το μάτι μου το αλλήθωρο που τρέχει στον κατήφορο


Οφθαλμόλουτρο!!!!!!!!! Εκμεταλλεύσου την ελευθερία σου και κοίτα με την ησυχία σου!


9. Dress-code ΠΟΤΕ!


Δεν έχεις κάποιον να σου την λέει επειδή ζεσταίνεσαι και αποφάσισες να βάλεις όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα ή κάποια που να σου λέει ότι είσαι χάλια, επειδή βαριέσαι να ντυθείς ή επειδή αποφάσισες να βάλεις την διχάλα.


youweekly.gr

Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας